- 2 Temmuz 2011
- 137.340
- 58.465
- 5.488
nzonziyle ilgili temmuzdaki yorumları getireyim mi?getiriyorum.tuhaf mesajlar var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keşke renktaş keşkeee şu şanlı formayla onu görsem kadıköyde attığı golden sonra tribünlere o küçümseyici ukala bakışları görsem ölsem gam yememSanki FM oynuyoruz da hile yapıyoruz aga. Bir sonraki hamle nedir? Devre arası ibrakadabra gelecek heralde mls den
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
nzonzi 2-3 kisinin bacaklarını eline verdiginde ozaman tekrar dusunur sorunun cevabını almıs olursunarkadaşalr benim kafamı kurcalayan bir husus var..belhanda seri nzonziden oluşan orta saha top rakipteyken savunma olarak şampiyonlar ligi için uygun mu? biz hep melo tarzı savaşçı bir orta saha düşünüyorduk.. otip bir oyuncumuz yok henüz..
keşke renktaş keşkeee şu şanlı formayla onu görsem kadıköyde attığı golden sonra tribünlere o küçümseyici ukala bakışları görsem ölsem gam yemem
arkadaşalr benim kafamı kurcalayan bir husus var..belhanda seri nzonziden oluşan orta saha top rakipteyken savunma olarak şampiyonlar ligi için uygun mu? biz hep melo tarzı savaşçı bir orta saha düşünüyorduk.. otip bir oyuncumuz yok henüz muhtemelen nzonziyi hiç izlemedin tanımıyosun..
Yanındaki adamı gece karşıma çıksa gece koşusuna çıktım diye hızlanırım büyük ihtimalle.
Yarin 19:05 kap veya Öglene dogru
Ligde sorun olmaz. Fernando dan daha agresiftir Nzonzi. Dedigin sikintiyi Cl de yaşarız ancak bu sefer takim komple pas yapabilen adamlardan kurulu olacak.arkadaşalr benim kafamı kurcalayan bir husus var..belhanda seri nzonziden oluşan orta saha top rakipteyken savunma olarak şampiyonlar ligi için uygun mu? biz hep melo tarzı savaşçı bir orta saha düşünüyorduk.. otip bir oyuncumuz yok henüz..
Yanındaki adamı gece karşıma çıksa gece koşusuna çıktım diye hızlanırım büyük ihtimalle.
di marziomusun be karşimnzonzi şerefsizini planı olan takımlara verecekmiş roma.çine ve bize hayır demişler sanırım bikaç gün önce.ümit karan ile sebastian perez sevsin sizi.seri geldi,nzonzi de gelsin
18 temmuz 2019 sergen zeren
lan nzoznzi 1.96 boyundaymıs.gelsin uzun da boyu var
19 temmuz 2019 sergen zeren
Nzonzi olabilir lan ismi de hiç geçmedi. Geçenlerde yabancı basında Roma elden çıkarmak istiyor yazıyordu.
19 temmuz 2019 furkan korkmaz
2 hafta önce ismi düstü de arkasi gelmedi. muhtemelen bizimkiler transfermarkti acip ne kadar ön libero varsa bilgi almistir menajerler vasitasiyla
19 temmuz 2019 murat urhan
İlgimiz var mı yok mu bilmiyorum ama 1 yıl önce 30 kağıt verilen 27 yaşındaki seri buraya geldiyse nzonzi de gelir falcao da banega da.. Yönetim benim en zor gördüğüm transferi mükemmel denebilecek bir maliyetle gerçekleştirdi..
akif karabulut
31 yasında nzonzi,2022'ye kadar sözleşmesi var romayla ve son transferini yapmak istiyo haklı olarak ama biz bonservis veremeyiz bu gerizekalıya.salak melo gibi 1 sene gel kiralık,1 sene daha kiralarız seni.sonra da bonservisini alırız ucuza.1-2 sene daha oynarsın bizde işte
nzonziyi melo usulü kiralarsak ve sonra bonservisini alırsak 3 sene müthiş katkı verir.
sergen zeren
Nzonzi'yi 26 milyon euroya aldilar gecen sene, nereye kiraliyorsun? Fulham gibi kume dusmedi ya Roma. O is olmaz zaten.
alper altun
Fransız devi, Fonseca'ın eğitim yöntemlerinden olumlu yönde etkilenmesine rağmen, yine de başka bir kulübe transfer edilmesinden yana. Galatasaray ve Çin’deki yokluğundan sonra, ayrılması için gereken şart geçici değil kesin bir transfer ve inandırıcı bir projedir.
Calciomercato.it bildirir
bu da temmuzda cıkan ilk haber nzonziyle ilgili... en cok ben istemişim gelmesini.amma sövmüşüm nzonziye

arkadaşalr benim kafamı kurcalayan bir husus var..belhanda seri nzonziden oluşan orta saha top rakipteyken savunma olarak şampiyonlar ligi için uygun mu? biz hep melo tarzı savaşçı bir orta saha düşünüyorduk.. otip bir oyuncumuz yok henüz..
niye ki?yorum yapmısım sadece.ama haberleri bulduydum ilk cıktıgında evetdi marziomusun be karşim![]()