Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oppo gerçekten forma sponsoru olucaksa en kötü 5 milyon falan olmalı ki huawei ile zamanında 4 milyona falan anlaşılmıştı 5 ve üstü gayet iyi ts bjk falan hep 20 milyon tl falan alıyor bizim de 35-40 milyonu görmemiz lazım bu kadar da kalite farkımız var yani
Ts 20 milyon TL alıyorsa bizim 150 milyon TL almamız lazım

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu arada banega'yı özel yapan şey o teknik kapasitesine rağmen geriden hem kesicilik hem oyun kuruculuk işlerini tertemiz bir 8 numara gibi yapması. gelip bizde 10 numara takılayım ben diyecekse zaten sıradanlaşacak demektir. sosa da kıymetini böyle arttırdı bence ts'de. ikisinin de top kapma ortalamaları çok iyi.

Yalnız Babel gibi bir hamle yaptığımız için mutluyum özellikle deplasman da uzaktan şutlarıyla ya da kafa toplarıyla skora etki etmeyi sever Denizli'yi de hazırlıksız yakalıyoruz bizde de eksikler var ama onlar daha eksik diye düşünüyorum hem takım uyumu hem kaleci ve defansları çok kaliteli değil umarım net bir skor alırız

Yalnız Babel gibi hamle yaptığımız için mutluyum özellikle deplasman da uzaktan şutlarıyla ya da kafa toplarıyla skora etki etmeyi sever Denizli'yi de hazırlıksız yakalıyoruz bizde de eksikler var ama onlar daha eksik diye düşünüyorum umarım net bir skor alırız
hoca babeli de forvete hapsetti

hoca babeli de forvete hapsetti
Hoca hazırlık döneminde belli başlı şeyler denedi özellikle Babel'i forvet ve Seri'yi 6 numara fakat lig de farklı olacağını düşünüyorum Babel özellikle deplasmanlarda sol tarafa koyarsan hem rakip sahada top tutarsın hem dikine sürebilir hem de sağa çekip baya sert şutlar çıkarabilir. Yarın Donk 6 numaraya geçer Seri 8 numara Babel'de sol kanattaki yerini alır lige iyi başlamak açısından da doğrusu bu olacaktır

Yalnız Babel gibi bir hamle yaptığımız için mutluyum özellikle deplasman da uzaktan şutlarıyla ya da kafa toplarıyla skora etki etmeyi sever Denizli'yi de hazırlıksız yakalıyoruz bizde de eksikler var ama onlar daha eksik diye düşünüyorum umarım net bir skor alırız
Denizli'yi hiç izledinmi bu yaz döneminde?

Ben izlemedim diye soruyorum. Izleyeni de bilmiyorum açıkçası.

Benimde için kapalı kutu olacaklar takım olarak yarın vallahi.

en son kullandıgım smiley i de görüyom ne güzel🧛‍♂️

Denizli'yi hiç izledinmi bu yaz döneminde?

Ben izlemedim diye soruyorum. Izleyeni de bilmiyorum açıkçası.

Benimde için kapalı kutu olacaklar takım olarak yarın vallahi.
Denizli'yi seyretmedim ama bir kaç fikrim var geçen sene ki Ankaragücü maçı gibi olacağını düşünüyorum lige yeni çıktılar ve yatırım açısından da şu an Gazişehir ve Gençler kadar etkili yatırımlar yapmadılar aslında çıkan takımlar içinden en zayıfı halka şu an Denizlispor ve takım içi uyumun oturmadığı süreçte yakalıyoruz mutlaka fırsata çevireceğiz.

Hücum hattı sadece etkili geri kalan bölgeleri hala ciddi eksikleri var ilk hafta Denizli deplasmanı bizim için güzel oldu en azından hazır zamanlarında denk gelmiyoruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt