Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mevcut kadrodaki en büyük eksiklerden biri onyekuru stili atletizmi ile rakibi tehdit edecek oyuncu.

ben olsam babel yerine o stilde bir oyuncu bakardım. belki bu nzonzi transferi gibi ücretsiz kiralık olarak birini bulabilirdik.

Hala alabiliriz. Babel iyi transfer.
yedek forvete falan gerek yok.Babel orayı yedekler.

yahu her sene cezalı ve sakatlık sorunu yaşadığımız zaman apışıp kalıyoruz.Oynatacak adam bulamıyoruz.Oynatacak adam oluyorda hepsi çok ciddi yetersiz oluyor.
Babel, emre mor, jimy gibi adamlar çok güzel alternatif olur.

Bakiyorum da belcika ligini avucunun ici gibi biliyorsun

Okadar paramiz varmi knka bi sag bek icin,6-7’ye birakirlar belki
seneye sözleşmesi bitiyor ya opsiyon varmış şeklinde haberler var da emin değilim, bu yıl biraz sıçarsa anca olur zaten.

Hala alabiliriz. Babel iyi transfer.
yedek forvete falan gerek yok.Babel orayı yedekler.

yahu her sene cezalı ve sakatlık sorunu yaşadığımız zaman apışıp kalıyoruz.Oynatacak adam bulamıyoruz.Oynatacak adam oluyorda hepsi çok ciddi yetersiz oluyor.
Babel, emre mor, jimy gibi adamlar çok güzel alternatif olur.

falcao gelir ve diagne de gitmezse kontenjanda yer kalmıyor sanırım. hatta şu an bile dolu olabilir yabancı kontenjanı.

istesek de kolay değil başka bir oyuncu transferi.

ama kalan sürede sürpriz ayrılıklar olursa belli olmaz tabi.

Bu arada onyekuru ve falcao simdilik takim arkadasi .. sanirim buda bizim lehimize .. yokmu onyekuruyu yoklayan veya laf almaya calisan tayfa

seneye bütün mevkiler aynı kalsa da sağ bek sol bek ve feghouli kanadını değiştirmemiz gerekir

üçünün de genç ve tempolu adamlarla değiştirilmeli

başında A olan kanalları bu ülkede izleyen kitlenin iq ve egitim seviyesi cok farklı degildir.(istisnalar haric)

Ali Ece: "Performansıyla zirve yapan Belhanda'ya 15M € teklif gelir, yarısıya da Banega'yı alacak olsan, Banega mı? Belhanda mı?"

Uğur Karakullukçu: "15M € Belhanda'yı satalım da... Ama 10M € vermem Banega'ya. Öküz alınır o paraya."

Eger skorer hizli kanat almazsak sahada cok ariyacagiz NET

alistik artik kac senedir hizli solaciklara

Kadro yapiyorum hep eksik gozukuyor gozume

Gerçekten çok iyi oyuncu. Topuğundan sakatlığı vardı bir de bugün.

Ona rağmen yine çok iyi maç çıkardı. Vermezler ama ligden alınmasını istediğin tek topçu Abdulkadir Parmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt