Sence böyle bir finansal rahatlığımız var mı ?
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
para olsaydı iyi olurdu anlamına mı geliyor bu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sence böyle bir finansal rahatlığımız var mı ?
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
mevcut kadrodaki en büyük eksiklerden biri onyekuru stili atletizmi ile rakibi tehdit edecek oyuncu.
ben olsam babel yerine o stilde bir oyuncu bakardım. belki bu nzonzi transferi gibi ücretsiz kiralık olarak birini bulabilirdik.
Ne diyonÇinli hatunlara hastayım arkadaş.Couchsurfing üzerinden misafir etmiştim.Çok enteresan iki gün geçirmiştik.Çinli hatun en az Falcao kadar gerekli.
seneye sözleşmesi bitiyor ya opsiyon varmış şeklinde haberler var da emin değilim, bu yıl biraz sıçarsa anca olur zaten.Bakiyorum da belcika ligini avucunun ici gibi biliyorsun
Okadar paramiz varmi knka bi sag bek icin,6-7’ye birakirlar belki
En büyük eksiğimiz ve bence FT in de en büyük hatası. Kesinlikle ayrı organizasyon şart.luyindama: 1,91cm
marcao: 1,85cm
nzonzi: 1,96cm
bu adamlara kafa golü attıracak adrese teslim orta yapacak ve duran topları kullancak birine ihtiyaç var
Hala alabiliriz. Babel iyi transfer.
yedek forvete falan gerek yok.Babel orayı yedekler.
yahu her sene cezalı ve sakatlık sorunu yaşadığımız zaman apışıp kalıyoruz.Oynatacak adam bulamıyoruz.Oynatacak adam oluyorda hepsi çok ciddi yetersiz oluyor.
Babel, emre mor, jimy gibi adamlar çok güzel alternatif olur.
Her transfer yeni bir transfer ihtiyacı doğuruyorluyindama: 1,91cm
bu adamlara kafa golü attıracak adrese teslim orta yapacak ve duran topları kullancak birine ihtiyaç var
Tayland ve filipinlileri tek geçerim ego denen birşey yokÇinli hatunlara hastayım arkadaş.Couchsurfing üzerinden misafir etmiştim.Çok enteresan iki gün geçirmiştik.Çinli hatun en az Falcao kadar gerekli.

falcao gibi topclass kafaci gelecekluyindama: 1,91cm
seneye sözleşmesi bitiyor ya opsiyon varmış şeklinde haberler var da emin değilim, bu yıl biraz sıçarsa anca olur zaten.
kafacı demiyorum kafa golleri attıracak adam.. fernandes gibifalcao gibi topclass kafaci gelecek
donk var yedekte, belki diagne de