- 2 Temmuz 2011
- 137.338
- 58.463
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlar kaç asist yaptı?Eger skorer hizli kanat almazsak sahada cok ariyacagiz NET
alistik artik kac senedir hizli solaciklara
Kadro yapiyorum hep eksik gozukuyor gozume
Ts 20 milyon TL alıyorsa bizim 150 milyon TL almamız lazımOppo gerçekten forma sponsoru olucaksa en kötü 5 milyon falan olmalı ki huawei ile zamanında 4 milyona falan anlaşılmıştı 5 ve üstü gayet iyi ts bjk falan hep 20 milyon tl falan alıyor bizim de 35-40 milyonu görmemiz lazım bu kadar da kalite farkımız var yani
Marcao uzun gibi gözükse de gol yapacak kıvraklığa ve meziyete sahip değil.luyindama: 1,91cm
marcao: 1,85cm
nzonzi: 1,96cm
bu adamlara kafa golü attıracak adrese teslim orta yapacak ve duran topları kullancak birine ihtiyaç var
hoca babeli de forvete hapsettiYalnız Babel gibi hamle yaptığımız için mutluyum özellikle deplasman da uzaktan şutlarıyla ya da kafa toplarıyla skora etki etmeyi sever Denizli'yi de hazırlıksız yakalıyoruz bizde de eksikler var ama onlar daha eksik diye düşünüyorum umarım net bir skor alırız
Arı gibi iş yapıyor pezmeng
Gerçekten çok iyi oyuncu. Topuğundan sakatlığı vardı bir de bugün.
Ona rağmen yine çok iyi maç çıkardı. Vermezler ama ligden alınmasını istediğin tek topçu Abdulkadir Parmak.
Ne ara farkettin ki?hoca babeli de forvete hapsetti
Hoca hazırlık döneminde belli başlı şeyler denedi özellikle Babel'i forvet ve Seri'yi 6 numara fakat lig de farklı olacağını düşünüyorum Babel özellikle deplasmanlarda sol tarafa koyarsan hem rakip sahada top tutarsın hem dikine sürebilir hem de sağa çekip baya sert şutlar çıkarabilir. Yarın Donk 6 numaraya geçer Seri 8 numara Babel'de sol kanattaki yerini alır lige iyi başlamak açısından da doğrusu bu olacaktırhoca babeli de forvete hapsetti
Denizli'yi hiç izledinmi bu yaz döneminde?Yalnız Babel gibi bir hamle yaptığımız için mutluyum özellikle deplasman da uzaktan şutlarıyla ya da kafa toplarıyla skora etki etmeyi sever Denizli'yi de hazırlıksız yakalıyoruz bizde de eksikler var ama onlar daha eksik diye düşünüyorum umarım net bir skor alırız
forvetin yoklugundaNe ara farkettin ki?
Avatarindaki adam var ya renktaşEger skorer hizli kanat almazsak sahada cok ariyacagiz NET
alistik artik kac senedir hizli solaciklara
Kadro yapiyorum hep eksik gozukuyor gozume
1- o zaman hoca hapsetmediforvetin yoklugunda
Denizli'yi seyretmedim ama bir kaç fikrim var geçen sene ki Ankaragücü maçı gibi olacağını düşünüyorum lige yeni çıktılar ve yatırım açısından da şu an Gazişehir ve Gençler kadar etkili yatırımlar yapmadılar aslında çıkan takımlar içinden en zayıfı halka şu an Denizlispor ve takım içi uyumun oturmadığı süreçte yakalıyoruz mutlaka fırsata çevireceğiz.Denizli'yi hiç izledinmi bu yaz döneminde?
Ben izlemedim diye soruyorum. Izleyeni de bilmiyorum açıkçası.
Benimde için kapalı kutu olacaklar takım olarak yarın vallahi.