Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada gözden kaçan bir şey var 96-2000 dönemindeki takım asıl Avrupa başarısını 99 sonrası gerçekleştirdi, Uefa kupası sonrası herkes bizimle eşleşmeye korkardı hatırlıyorum o muhabbetleri. 2003te bile leş kadroya rağmen ŞL ikinci gruplarının kapısından dönmüştük.

Yani takımınız ne kadar iyi olursa olsun aslolan tecrübedir, Fenerin 2008 yılındaki başarısında 2006daki oyunlarının etkisi büyüktür vs.

Bu yüzden süreklilik sağlamak önemli.

Bu arada gözden kaçan bir şey var 96-2000 dönemindeki takım asıl Avrupa başarısını 99 sonrası gerçekleştirdi, Uefa kupası sonrası herkes bizimle eşleşmeye korkardı hatırlıyorum o muhabbetleri. 2003te bile leş kadroya rağmen ŞL ikinci gruplarının kapısından dönmüştük.

Yani takımınız ne kadar iyi olursa olsun aslolan tecrübedir, Fenerin 2008 yılındaki başarısında 2006daki oyunlarının etkisi büyüktür vs.

Bu yüzden süreklilik sağlamak önemli.
fenerbahçe o sezon oynadıkça ozguven kazandı.sistemleri iyiydi.ekstradan semih +deividin sürpriz oyunu çok kaymaklı ve ballı oldu.sanslilardi bu konuda

Onaylı hesap nasıl fake oluyor pes

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

97693254-7E96-4A2F-B5B5-C80953E46CE6.webp

El Espectador, Falcao ve ailesinin dini sebeplerden dolayı İstanbul'a gitmek istemediklerini iddia etti.

''Türkiye'de halkın %96'sı Müslüman. Kolombiya'ya göre farklı bir tanrıya inanıyorlar."

ECFSrY6XoAAA2e7
lan sen gel sonucta bizde biselere inaniypz yani orta yol bulunur atayiz degiliz

Niye ?

Belhanda,Feg mesela müslüman ülke de futbol oynamaktan dolayı çok mutluyum tarzı yorumları var

Yaşam standartları etkilemiyor mu futbolcunun hayatını ?

Etkilemesi başka birşey çoğunluğu müslüman olan bir ülkede hristiyan olarak futbol oynamanın zorluğundan bahsetmek apayrı birşey. Buna örnek olabilecek birşey yok yani

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kurzawaya ne oldu da çaptan düştü bu manyak bebe

nzonzi ile ilgili bir sorum var millet şimdi bu adam geçen sene 30 maç oynadı ve fransa milli takımının oyuncusu peki bu adamı roma niye kiraladı roma forumlarında felan ne diyorlar bilen okuyan kardeşim varsa yeşillendirebilir mi
Sistemlerine uymamış benim anladığım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt