Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
inanılır gibi değil 2 avrupa kupası kazanmışsın. uçuşa geçmedn lazım
sonra ülke ekonomik krize falan girdi isler dahada boka sardi.fetret devri baslamisti bizim acimizdan.2003 bjk 2004 ve 2005 kuslarin şampiyonluğu (100.yilimizda)
2006 şampiyonluğu ile çılgınlar gibi sevinmiştim ne günlerdi be...

Anlik,
Izmir Adnan Menderes Havalimani-Dishatlar Giden Yolcu
Yangin tayfaci olmasi muhtemel.
USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image-846696578.webp

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

naylon faruk mevzusundan sonra çöktük açıkcası ki ona rağmen gene bi şekilde gittik ama sonrasında cem uzanın kaybettiği seçimler sonrası desteğini çekmesi ve kulubu hacizlere mahkemelere boğması tuz biber oldu.
ardından dönemin şımarıklığı ile yapılmış bi ton yanlış ve azizin masa başında yükselişi.

............................................mondragon/kerem....................................
capone/perez.....bülent/emre....pope/vedat......hakan/victoria
davala/florquin....suat/b.akın....batista/ayhan....h.şaş / ergün
...............................arif /ümit............serkan/berkant/niculescu..........

şu kadro bile şampiyonlar liginde gruptan çıktı diye küçümsüyoruz belki ama asıl önemli nokta yedekteki adamlar çok kaliteliydi. giren çıkanın yerini asla aratmıyordu. özellikle orta saha rotasyonunda kimse sırıtmıyordu. ek olarak bu kadroya sergen gibi bir deha daha katılmıştı

Falcaonun kesin gelecegini bilsem transferin son gunene kadar beklerim Cunku bu adam mac kazandiracak adam ama yonetime guvenmiyorum.

O dönem maalesef Terim gelmemeli Lucescu devam etmeliydi, farklı yapıya bürünürken takımı baştan başa değiştirdik ve sonrasında dikiş tutmadı takım.

Hatirladigim luce cok les bir oyun anlayisi vardi(cl de capini bilmek aslinda)
O eski oyundan ziyade toplama kampi bir oyuncu grubu ile daha da basarili olmustu,oysaki .
Salak sacma isler di hakikaten ve o donem den sonra avrupada yenilince herkes sanki rizeye yenilmis gibi takima soverdi
Gotumuz baya kalkik idi ,basarili birini kovacak kadar

Mondragon-umit davala bülent korkmaz yabancı stoper hakan ünsal-perez-flerquin-ergun penbe-felipe-hasan sas- ümit karan yapabilirdik kadroyu.yedekler de balic-emre asik-sergen yalcin-ayhan-batista-yabancı forvet-kaleci olurdu 2003te

Gerizekalı Monchi kafasını dağlara taşlara vurmuştur ben Nzonzi’yi nasıl düşünemedim diye. Hemde 1+1 kiralık, ve kulübüne herhangi ücret ödemeden.

Gitti 33 yaşında, 1 sene sözleşmesi kalmış Fernando’ya 4.5 milyon euro verdi.

Keltoşum be iyi ki varsın.

Monchi futbol piyasasının şişirilmiş bir balonudur

Nihat Özdemir'i kuşlar sonuna kadar destekliyor, önemli olan türk futbolu değil, 5 sezon üstüste şampiyonluğa gidecek Galatasaray'ı hem içerde durdurmak, hem dışarıda başarılı olmasını engellemek.
İsterse arkalarına vurdursunlar, bu ülkenin en büyük camiası Galatasaray. Bu sefer taraftar oturup izleyecek mi sanıyorsun? Kan alırlar kan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt