Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sturidge formda olup sakatlık sorunu yaşamazsa Türkiye'de her takımda büyük transfer olur yani.

Ama tahminen sağlık sorunları var ciddi anlamda yoksa Türkiye'ye kolay kolay yedirmezler bunu İngilizler

Bu Drabzon iyi kadro kurdu ha. Bu sene bunlar şampiyon olabilir. (Biraz da hükumet ittirmesiyle)

bunlar harbi bizim rakibimiz değil la gerizekalılar bu kafa yapısı değişmediği sürece ezikler ezik kalacaklar.

adamlar 3 maçla kazandıkları kupaların koca 1 şampiyonlukla eşdeğer tutulmasını istiyor.
bugün ağustosta başlayıp mayısa kadar kıçını yırtıp 1 şampiyonluk alıcaksın, beyfendiler 3-4 maçla alınan kupayı aynı sayacak. vsy mallar vay

Ts Sturridge'yi aldığında piyasa değeriyle ligde 2.sıraya geliyolar dimi?Güncel piyasa değerleri bizim falcaoyla 120 küsür oluyordu galiba
nzonzi ve falcao ile toplam 33 mio € artış olacak. ve güncel değerimiz 130 milyon € olacak.

tabi diagne ve mitroğlu gitmezse

Evet Galatasaray'ında #hedef38

Hadi bende götümdem uydurdum. Verin lan 5.yıldızı.
Ha aslında götümden değil 1905 itibariyle bütün kazandığımız kupaları şampiyonluk olarak saydırmak resmi adımları atmalıyız manyakmısınız.
Feneri 7-0 yendiğimiz maçıda tescil etsinler

Resmi siteyi göreve çağırıyorum
#hedef38

bjknin de fenerinde ülkede ulusal lig yokken uyduruk maçlarla alınan şeylerini sayılması şeyliktir

Doğucan Haspolat [19 / Excelsior]: "Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın beni istemesi güzel. İsminin böyle takımlarla anılması garip değil. Türkiye'de insanların beni biliyor olması beni gururlandırıyor, güzel bir şey."

ECFlZi8XYAA2qrl
bu arkadaş beyin ameliyatı mı geçirmiş?

Evet Galatasaray'ında #hedef38

Hadi bende götümdem uydurdum. Verin lan 5.yıldızı.
Ha aslında götümden değil 1905 itibariyle bütün kazandığımız kupaları şampiyonluk olarak saydırmak resmi adımları atmalıyız manyakmısınız.
Feneri 7-0 yendiğimiz maçıda tescil etsinler

Resmi siteyi göreve çağırıyorum
#hedef38
Üstad o bi sene anadol cup a katılıp şampiyon olmuştuk onu niye saymadın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt