Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.934
- 10.779
- 2.838
kanatta kim oynayacak
yalan haber
jordan ibe nerde oynuyor kardeşim
GSC App
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kanatta kim oynayacak
yalan haber
bunlar harbi bizim rakibimiz değil la gerizekalılar bu kafa yapısı değişmediği sürece ezikler ezik kalacaklar.
nzonzi ve falcao ile toplam 33 mio € artış olacak. ve güncel değerimiz 130 milyon € olacak.Ts Sturridge'yi aldığında piyasa değeriyle ligde 2.sıraya geliyolar dimi?Güncel piyasa değerleri bizim falcaoyla 120 küsür oluyordu galiba
olm nesi küçük, tipin kaymış

Link??
bu arkadaş beyin ameliyatı mı geçirmiş?Doğucan Haspolat [19 / Excelsior]: "Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın beni istemesi güzel. İsminin böyle takımlarla anılması garip değil. Türkiye'de insanların beni biliyor olması beni gururlandırıyor, güzel bir şey."
![]()
Nzonzi neden açıklanmadı yav maça yaklaşmadan açıklayın.
Polisler fena yapmış diyolar.Heralde ben başkanım triplerine girdi.Polislerin de tepesi attı muhtemelenolm nesi küçük, tipin kaymış
EvetYedek olarak mı?
Berberi geçirmiş ameliyatı.Sen çok iyi berbersin sana bu beyin fazla demişlerbu arkadaş beyin ameliyatı mı geçirmiş?
Üstad o bi sene anadol cup a katılıp şampiyon olmuştuk onu niye saymadınEvet Galatasaray'ında #hedef38
Hadi bende götümdem uydurdum. Verin lan 5.yıldızı.
Ha aslında götümden değil 1905 itibariyle bütün kazandığımız kupaları şampiyonluk olarak saydırmak resmi adımları atmalıyız manyakmısınız.
Feneri 7-0 yendiğimiz maçıda tescil etsinler
Resmi siteyi göreve çağırıyorum
#hedef38