Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takibe takip yapmadığı için olabilir dedi şeref ama bana kalırsa ondan değil.
şimdi sosyal medya takiplerinden taraftar daha da sabırsızlanıyor ya kimse farketmeden çıkabilir miyim demiş olabilir. o zamana kadar da iş işten geçmişti tabi herkes gördü sonra amaan deyip tekrar takibe aldı. (bence)
bencede bu mantıklı.. koskoca davala neyin tribine girsin çocuk mu..

@Şeref Aydın hoş geldin renktaşım bilgiler için teşekkürler.

neymar konusunda psg'yi ikna edebilir miyiz?

çünkü malum yangın tayfayı nzonzi kesmedi kante ile neymar'ı bekliyorlar.

Çakal Vasfi transferleri hep kendi nöbetine denk getiriyor. Salı gününe 10.000 mesaj olmasa bile yeni sinerji oluşturalım falan der ve kendi nöbetini açar sonra Falcao KAP gelince klasik nöbetimde gelen ve gelmeyen transferlere bakıyorum yorumunu atar bir tane de görüyorsunuz anlatmaya gerek yok gif koyar. Sonra aouauvvvvvwww Vasssfffiiii boynuma dolaaaa.

Yemezler sevgili Vasfi moderatörüm, yemezler.

Diger nöbet ne ara bitti yav,neyse guzel gelismeler ,kazancli satışlarımız olsun

Çakal Vasfi transferleri hep kendi nöbetine denk getiriyor. Salı gününe 10.000 mesaj olmasa bile yeni sinerji oluşturalım falan der ve kendi nöbetini açar sonra Falcao KAP gelince klasik nöbetimde gelen ve gelmeyen transferlere bakıyorum yorumunu atar bir tane de görüyorsunuz anlatmaya gerek yok gif koyar. Sonra aouauvvvvvwww Vasssfffiiii boynuma dolaaaa.

Yemezler sevgili Vasfi moderatörüm, yemezler.

ulan vasf!!

kulübemiz zayıfmış fener hazırlık maçlarında en iyi takımmış yerlilerimiz kötüymüş

hakemler olmasa şampiyon olamazmışız

programın adı fener transferleri konu hep galatasaray
ya sen bu adamı ne ciddiye alıyorsun bu tek hücreli öglena, amip gibi bir yaratık beyni ile çalışmıyor tepki veriyor herşeye :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt