Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadro iyi transfere gerek yok,bu kadroyu oynatabilecek hoca lazım
ligdeki hangi takımın 13 m euro santrafora verdirme lüksü var?
yönetim görevini yaptı.
13m euro verip diagneyi aldırdı,bir de beğenmiyor beyefendi !!!
images (13).webp

Olumlu h
Bu arada sonu 2525 ile biten albayrakin numarasini biliyorum beyler. Çalıştığım şirketin servisini altur çekiyor. Geçenlerde çalıştığım yere sözleşme detaylarını görüşmek icin geldi sanırım. Ama işimden olmamak icin hicbirsey açıklayamam burda. Fakat bazi şeyleri kendisine sordum. Ben rahatım
:red::red::red:

Eleke Meleke Falcao beni hic ilgilendirmiyor arkadaslar.

Nzonzi türkiye liginin Bu zamana kadar gördügü en iyi DOS u olacak

ben onlarla aynı şartlardayız demedim hoş şampiyonluğa oynayanlar da genelde genç adamlar alıyor

bizimt akımların komple bir hatası var sürdürülemez şeylerin peşinde bahaneler uydururarak devam ediyoruz

büyük ihtimalle 5 sene sonunda yeni yapılandırmalar, arsa satışları filan gerekecek

ama demek istediğim adamlar nasıl buluyor, yetiştiriyor ve oynatıyor

bu kadar zor olan ne bizim ülkedeki takımalr için bilemiyorum
Bu takımlar rahatlar. Ligleri popüler, isimler bu takımlara gelirken paraya bakmıyorlar yükseleceklerini biliyorlar.
Adamlar dediğim gibi üzerlerinde herhangi bi baskı olmadığı için mesela taraftar baskısı, mesela ülkelerinin sosyo-ekonomik yapısı, mesela maaş ödeme düzeni, mesela liglerin popülerliği, rahat hareket ediyorlar. Genç transferlerini yapmalarına, gençlerin hata yapmalarına kimse ses etmiyor.
Bizdeki baskı ortamı, bizdeki sıfır tolerans yapısı, bizdeki ligin değil de verebileceğimiz paranın popülerliği gençleri kötü etkiliyor.
Açıkçası ben 19-20 yaşında gelecek vaadeden bir futbolcu olsam milliyetim ne olursa olsun Türkiye'de herhangi bir takıma gelmek istemezdim.

Meloyu geçer mi diyorsun? Bu işin kalite dışında psikolojik yonunude Melo cok iyi beceriyordu

Psikolojik açidan yorum yapmam dorgu olmaz ama Ispanya ligini yakindan takip ediyorum ve Sevilla döneminde izledigim Nzonzi kalitesinin yaninda gördügüm en zeki futbolcu olabilir. Adam 1 Dakika önceden Pozisyonu nerede söndürecegini bile biliyor

Takımın oyununu deplasmanda bir hayal edelim (iç sahada taraftarın desteğiyle başka bir oyun oynanıyor):

Defansta pas yapan takım topu Mariano'ya atıyor. Mariano dikine pasla top almak isteyen Falcao'ya gönderiyor. Falcao dönüp solundaki Belhanda'ya bırakıyor. Belhanda en solda Babel'i görüyor. Babel defansın üzerine gidip sağa çekip Seri'ye gönderiyor. Seri savunmanın arkasına kaçan oyuncuya bakıp bulamayınca Nzonziye atıyor. Nzonzi Feghouli'ye gönderiyor. Bu sırada Mariano bindiriyor. Mariano topu tutup Belhanda'yı görüyor. Falcao, Nzonzi, Seri transferleriyle sükse yapan Galatasaray'a karşı birçok takım savunma yapıyor ve Galatasaray rakip savunmayı açmak için zorlanıyor.

Bu formata bir tane hızlı hücum oyuncusu lazım. Sprintleriyle tehdit oluşturan. Yalnızca yaşlı kurtlara sezonu bırakmak pek güven vermiyor bana.

lille son maçında ilk 11 çıkan oyuncualrın 8'i 22 yaş ve altında

bir tane de 24 yaşında kaleci var

bizim ise ideal 11imizde 2 oyuncu hariç 30 ve üstü olacak

bir de belhanda 29

uzun vadede kaybedeceğimiz çok açık

Ver 20 milyonu al yusufu mis gibi 21 yasinda cocuk

Tovbe yarrrabi ezbere konusuyorsunuz

Sandiginiz kadar cok yetenekli genc yok piyasada

Olanlarda 10+ basliyor

Varsa paran alir genc takim kurarsin

Yoksa 1,5 milyon euroya yarisabilir ortasaha kurarsin

Tipik turk halki boyle sacma bi arguman bulup realiteden uzak tutunuyor
Sonra bos bos elestiriyor

Hadi guven oynat yunusu, atalayi, erencani, mustafa kapiyi
Sunlarla sampiyonluk kovala

Ilk sen ikinci hafta soversin

Evet evet uzun surede kaybederiz kesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt