- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
Eleke santrafor ben kanat forvet bekliyorum onyekuru tarzı skora katkı yapacak ve oyunu hızlandıracak eminim bakıyordureleke diyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eleke santrafor ben kanat forvet bekliyorum onyekuru tarzı skora katkı yapacak ve oyunu hızlandıracak eminim bakıyordureleke diyorlar.
Bende yapacaaaam
Bu evren turhanın kafasında ki peruk mu Galatasaray olmasa hiç sevilecek bir tip değil![]()
Öylesine şaka yollu yazmıştım.Abdurrahim Albayrak'tan ya da Seref Aydın'dan bagimsiz.. Simdi ben gece 3 e kadar degil sabaha kadar telefonda kalsam Galatasaray a baskan mi
oluyorum. Boyle bir basarı kistasi mi var?
Sadece futbolda, transferde degil. Tum profesyonel mecralarda sonuc onemlidir. Patronun amirin verdigi isi becereme.. istersen sirkette yat kalk bak bakalim kapinin onune konuyormusun konmuyormusun..
Millet olarak zaafimiz bu. bal yapmaz arilara duygusal yaklasip prim veriyoruz. Bu hem muesseselere zarar hem de calisana zarar. Adam verimli calismazsa basarisiz olacagini anlamiyor. Her gun ofisten en gec cikarsa patronun amirin gozune girecegini zannediyor. Bazi kucuk isletmelerde ya da kurumlassmamis muesseselerde ise de yariyor.
Oyle bati dunyasindan ornek vermek hic adetim degildir ama.. Sevilla ya da Roma taraftari Monchi'nin kacta yatip kalkitigini mi konusuyor. Yaptigi isi mi konusuyor.
Dedenin tansiyonu yerli yerindeyken Hagi sol uste mi sag uste mi takar diye iddaya giriyorduk... Yallah antuya...
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Göreve geldiği her dönemde takım şampiyon oldu. Madem sonuç önemli al sana sonuç. Bazen zaman yetmiyorsa ve gece de çalışıyorsa bu Abdurrahim beyin suçu değil. Ama doğru bir aristokrat değil..
Rahmetli Cem Karaca’yı yadedelim: sen işçisin işçi kal...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sordu, konunun ilk mesajındaki spoilerı okuŞeref Aydın’a biriniz de Mehmet Özcan’ı sormamış. Ayıp loooo.
Topal>KanteTopal değil
Mehmet özcan ve mert cetin gelmeli