Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1565899119608.webp

Buyurun. :) Generli geçti.

Nagayı 4 e falan satıp . Durmussi , dalbert , kurzuwa 3 lüsünden birini alabiliriz aslında 3 üde solak . Ama nagada oynadımı visca , q7 falan top göstermiyor . Mariano idare eder bi sene daha gibi .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O değilde bir şekilde Monaco taraftarı gibi onların santrafor nöbetini tuttuk. Bastı parayı 2 haftadı Ben Yedderi aldı. Bastı parayı Silvayı alacaktı , bu kelek çıktı dedi geri gönderdi. Ulan ne rahatlıkmış şu gözünü sevdiğimin zenginliği..

Mehmet Demirkol: "Nzonzi transferi nasıl oldu vallahi helal olsun. Aradığın adam. Baktığın zaman Seri ve Belhanda görüyorsun. Donk'u koysan arka bölgede oynatırsın. Nzonzi ile beraber üçgenleri nasıl kuracağının sınırı yok."

Mehmet Demirkol: "Nzonzi belki de Falcao’dan daha iyi transfer. Tebrik etmek lazım. Şartları da anladığım kadarıyla çok uygun. Çok iyi iş. O pozisyon için aradığın adam."

bu adam nerede konuşuyor yav ben niye görmüyorum

Nagayı 4 e falan satıp . Durmussi , dalbert , kurzuwa 3 lüsünden birini alabiliriz aslında 3 üde solak . Ama nagada oynadımı visca , q7 falan top göstermiyor . Mariano idare eder bi sene daha gibi .

Bi zeki sensin hmk.Falcao'ya 3 milyon bonservis vermeye gelimce uvvvv,Nagatomo'yu 4'e satalım vuvvvv değilmi. :asd:Kim verir Nagaya 4 milyon bonservis.

Bu sorloth u en az 5 kere atmştım buraya alalım diye . Adamı manu maçında izlemiştim cok iyi oynamışrı trabzon bedavaya kıraladı resmen .

Twitter'da neden #Falcaorüyasıbitti hala gündemde?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt