- 19 Mart 2014
- 29.453
- 30.923
- 2.718
Buyurun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babel'i kesecektir kanımca.
Nzonzi tuvalete girmiştir. taşıması zor tabi.Pilot yunanistan üzeri niye zikzak yapmis?
Mehmet Demirkol: "Nzonzi transferi nasıl oldu vallahi helal olsun. Aradığın adam. Baktığın zaman Seri ve Belhanda görüyorsun. Donk'u koysan arka bölgede oynatırsın. Nzonzi ile beraber üçgenleri nasıl kuracağının sınırı yok."
Mehmet Demirkol: "Nzonzi belki de Falcao’dan daha iyi transfer. Tebrik etmek lazım. Şartları da anladığım kadarıyla çok uygun. Çok iyi iş. O pozisyon için aradığın adam."
bu adam nerede konuşuyor yav ben niye görmüyorum
Nzonzi 1.96
Ozonrwafor 1.94
Donk 1.92
Luyindama 1.91
Diagne 1.91
Muslera 1.90
Bi zeki sensin hmk.Falcao'ya 3 milyon bonservis vermeye gelimce uvvvv,Nagatomo'yu 4'e satalım vuvvvv değilmi.Nagayı 4 e falan satıp . Durmussi , dalbert , kurzuwa 3 lüsünden birini alabiliriz aslında 3 üde solak . Ama nagada oynadımı visca , q7 falan top göstermiyor . Mariano idare eder bi sene daha gibi .
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kim verir Nagaya 4 milyon bonservis.Sağlık kontrolünü senin yapacağın söyleniyor Doktor Bey.+35 cm oyuncumuz İstanbul’a ayak basmıştır
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bi zeki sensin hmk.Falcao'ya 3 milyon bonservis veince uvvvv,Nagatomo'yu 4'e satalım vuvvvv değilmi.![]()

Benim takip ettiğim Emre sol kanatta takıma hücumda daha çok katkı veriyordu. İspanya'da sol tarafta çok maç oynadı, daha rahat verkaçlar yapıp asist yapabiliyor solda.emre sol kanatta oynayamaz
bein haberde çıkıyordu sanki bir aralar,sonra ne oldu bilmiyorum
falcao yattida o yüzdenTwitter'da neden #Falcaorüyasıbitti hala gündemde?