Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonun yerli ön-liberolari yetenekli.cafer tosun ve murat cem akpınar da iyi..dogan erdogani bilemiyorum. Biz ise abdulsamed iyilesince ona şans vereceğiz ki ülke en iyi 6 numarayı kimmis görsün.gokayi ortsahada kazanirsak ülke futbolu da kazanır.bartug ve berkaya daha var.bartug belki daha önce şans bulacak o fizikle.samet ve ismail zehir 8 numara.fellaini saçlı utku da seneye a takimi gorebilir.o da 6 numara ve yetenekli.bakacagiz.atalay-mustafa kapi-hamza akman 8 ve 10 numaralarımız
ah babam ah sametler abdullahlar havada uçuşuyor. Kendini böyle kandırıyor. Arkadaş türkiyede olmaz bu işler...

Aspor'da TS'nin oynadigi futbolun bu kadar övülmesini anlamiyorum, futboldan anlamayanlar veya izlemeyenler de gercektn iyi oynadilar sanacak. Oysa iki takim da lesh gibi oynadi.

Paralel evrendemi?
Onyekurunun calim fakiri, zekasiz tercihlerini, yerden sacma sapan yumusak plaselerini unuttuk tabii.

Onunla set oyunu oynayamadigimizi, sadece 20 metre onundeki bos alana deplase oldugunda etkili olabilecegini de unuttuk tabii.

Basaksehirin kel stoperi o frikikte gereksiz mudahelede bulunmasa, 3-4 metre ofsayta dusecek kadar futbol fakiri.

Aspor'da TS'nin oynadigi futbolun bu kadar övülmesini anlamiyorum, futboldan anlamayanlar veya izlemeyenler de gercektn iyi oynadilar sanacak. Oysa iki takim da lesh gibi oynadi.
galatasaray çakınca anlarlar dünyanın kaç bucak olduğunu boş ver kendilerini kandırsınlar

Ya bu dingil n. Özdemir in lafına bakarak yabancı sınırını getirecekler ve bizde türüçleri topalları tolgaları milyon euro lar verip izleyeceksek ne futbol umrumda olur ne lig ne kupa. Kendileri otursun izlesin. Ben biz şampiyon olamasak ble kaliteli oyuncuların olduğu bir lig izlemek isterim. Getirsin fenerde bjkde adamları oynasınlar rekabet olsun. nedir bu dangalakların istedikleri

Beke adam lazım değil ya bence Mariano ve Linnes gayet yeterli, forma girdiklerinde baya dünya futboluna uygun bekler. Sorun bekler değil bence bekleri aşırı koşturan Terim'in sistemi, yoksa git Marcelo'yu getir zaten bişey olmaz ki adamın 10 ciğeri olması lazım. Takımın boyu çok uzun ve bu adamlar sürekli deparlı oynuyorlar,ileride top kaptırınca Belhanda 5 metre koşuyor, Feghouli 5 metre koşuyor Babel'de o kadar koşar. 50 metre geriye Linnes koşacak, Nagatomo koşacak. Kolay değil göründüğü gibi. Feghouli, Babel kanatları hiç içime sinmiyor benim, hoca sürekli tempolu takım isterken tam tersi bir takım kurdu pek anlayamıyorum. Burada çoğu kişi bekliyordu ki Belhanda-Diagne satılsın, Onyekuru alınsın, sağa da Feghouli ile değişmeli oynayacak Onyekuru tarzı bir adam gelsin. Emre biraz dediğimize uyuyor da hala 10 numaramız yaratıcılıktan uzak, kanatlarımız daha ileriye gitmedi geçen seneye göre ve forvette Diagne satılamayacak gibi duruyor. Nzonzi ve Seri'nin çok sağlam çıkması lazım yoksa işimiz zor. Takımda ağır işçilik yapacak hiçbir oyuncu yok bu sorun olacak gibi muhtemelen.

bence özellikle mariano neredeyse bütün atletik özelliklerini yitirdi.

ama kanatlar noktasında katılıyorum. ön hatta kimse arkaya yardım etmez ki edebilecek tempoları da yok. geçen sene ikinci yarıda onyekuru geri gelmeleri güzel yapıyordu ama o da artık yok. takım net bir şekilde hücumcular ve savunmacılar diye ikiye bölünebilir maçlarda. eğer bu durum iyice canımızı sıkar hale gelirse devre arasında atletik oyuncu arayışına gireriz.

Lovren ve 25 milyon euro??? Liverpool'a bak ün büyük soyguncudan da beter çıktılar. Salah'ı zamanında 40'a al. Coutinho'yu 140'a çak. 5 milyon etmeyecek adamdan 25 çek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt