Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonun yerli ön-liberolari yetenekli.cafer tosun ve murat cem akpınar da iyi..dogan erdogani bilemiyorum. Biz ise abdulsamed iyilesince ona şans vereceğiz ki ülke en iyi 6 numarayı kimmis görsün.gokayi ortsahada kazanirsak ülke futbolu da kazanır.bartug ve berkaya daha var.bartug belki daha önce şans bulacak o fizikle.samet ve ismail zehir 8 numara.fellaini saçlı utku da seneye a takimi gorebilir.o da 6 numara ve yetenekli.bakacagiz.atalay-mustafa kapi-hamza akman 8 ve 10 numaralarımız
Renktaş, seni ne zaman gençler hakkında yazarken okusam heyecanlanıyor ve seviniyorum
Ancak şimdiye kadar bu gençlerin (ozan hariç)bir numarasını görmedik.

O kadar yazılan recep,cekdar vs diğer oyuncular A takımla idmana bile çıkmadan gittiler.
Bir o kadar oyuncu da gitmek için bekliyor
Biz bu işi beceremiyoruz sanki.

doğru

bu seneki takım kağıt üstünde çok iyi oluyor ama yaşlı, temposuz ve kabız bir oyun da çıkar bir çok maçta

maç başı 2 dribling yapacak oyuncu yok

oynarsa emre mor

emre'ye kalmak sıkıntı. adam kendi kendini yakabilir bir anda.

öte yandan emre top ile hareket etmeyi çok sevse de topsuz oyunda deparlı oynayan bir herif değil gözlediğim kadarıyla. top sürerken birden faz atlayabiliyor ama top yokken savunmayı tehdit edecek bir hareketliliği yok gibi.

Ersin Düzen "Sadece monaco Klubü ile olan gorusmelerin nihayete ermesi bekleniyor. Galatasaray ve Falcao ile yapilan gorusmeler de hiç bir sorun yok"

emre'ye kalmak sıkıntı. adam kendi kendini yakabilir bir anda.

öte yandan emre top ile hareket etmeyi çok sevse de topsuz oyunda deparlı oynayan bir herif değil gözlediğim kadarıyla. top sürerken birden faz atlayabiliyor ama top yokken savunmayı tehdit edecek bir hareketliliği yok gibi.

aynen yukarıda da zikredilmiş zaten topu kaliteli çevirdiğimiz setleri yapamazsak tamamen anlık şanslara ve duran toplara kalırız

bek ve kanat konusunda çok durağan oyuncularımız var

Yahu ben mi hayal görüyorum yoksa bu fotoğraf zaten bizim forumda paylaşılmadı mı?

Ertan Süzgün özel derken?

Burayı takip edip edip -özel- diye haber mi veriyorlar yahu...

Bu arada o ts'nin aldığı Norveçli forvet en az 10-12 atar.

Sağlam topçu ve etrafındaki takım arkadaşlarını da oynatıyor.
Bizim lige aklı çalışan, sağlam ve güçlü forvet getirdin mi her türlü 10 golü bulur.

Umut,Eren ve diagne'nin gol attığı ligde profesyonel tüm forvetler gol atar

Atamayan oturup düşünmeli.

ya arkadaşlar bırakın atletik muhabbetini felan merak etmeyin belhanda da babel de seri de atlet oyuncular. onyekuru iyi topçudur eyvallah da kaç tane deplasman maçında kilidi çözmüş, arena da babel de şov yapar merak etmeyin. deplasmanlarda onye gibi tipler top saklayamadığı için kontra takımına dönüyorduk. takımda atletik olması gereken oyuncuların bekler olması gerek, gerisi kaliteli olsun yeter.

apo diye telefon mu olur yav

ÖZEL I Galatasaray'ın yeni forma göğüs sponsorunun cep telefonu markası Oppo olacağı iddia ediliyor. Oppo'nun Falcao transferine de destek vereceği iddialar arasında. Haber, resmi kaynaklar tarafından henüz teyit edilmedi. Görselde, sponsorluk tanıtım standları göze çarpıyor.
Screenshot_20190816-000233.webp

GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt