Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D62F4D80-D5F9-4DED-B129-A4FEAF6F47D0.webp

Bu daha iyi gunleriniz hele bu sezonda sampiyon olursak...türkiyenin b.münihi olacaz

Oppo 5-6 bin TL'lik telefonlar satıyor.

Değişik bir marka. Güzel para vermiş olabilirler.

doğru fakat bütün tarihimiz böyle değil mi zaten ?

hagi bile meksika'ya transfer olmayı düşünürken bize gelmişti.

99-00 sezonu öncesinde de benzer fırsat transferlerinin olduğunu biliyorum da detayları bilmediğim için ayrıntı veremedim. Avrupa'da başarılı sezonlar öncesi fırsat transferleriyle kadroyu iddialı tuttuğumuzu hatırlıyorum. Bu sezon öncesi de benzer durum var. Katılır mısınız?

1 iyi 1 kötü haberim var.

İyi haber: Transfer döneminde fırsat transferleriyle beraber çok şanslı transfer dönemi geçiriyoruz. Bu tip dönemler her zaman gerçekleşmez ve gerçekleştiğinde, o iyi oyuncular bir araya geldiğinde büyük başarı öykülerini hissedebiliriz. Geçmişimizden itibaren bu tip transferlerle başarılı öyküler yazılıyor.

Kötü haber: Fulham, Roma gibi Avrupa'nın ikinci, üçüncü klasman takımlarının istemediği oyuncuları kiralayıp onlara ve çok daha iyilerine kafa tutmaya çalışıyoruz. Trajikomik bir durum.

Bursaspor 3 büyüklerin beğenmediği oyuncuları toplayıp şampiyon olmuştu, önemli olan performanlarını tekrar maksimuma çıkarıp verim almak ve takım haline getirmek. Bunda da hocaya çok iş düşüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt