Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
b_0me-Gl_400x400.jpg

Eintracht Frankfurt, eski oyuncusu Cenk Tosun'u kadrosuna katmak istiyor. Everton'da forma şansı bulamayan Tosun da bu transfere sıcak bakıyor. (Frankfurter Rundschau)

diagne satılırsa ve falcao için büyük bonservis ödenmezse gidip kaan ayhanı alalım

hem yerli hem de bizim iki stoper ama özellikle de marcao her an yayacak gibiler

ahmet yanına ertuğrul da alsak bir şey değişmeyecek çünkü adamlar her zaman ilk 11i garanti görecekler

onları gerektiğinde kulübeye itme potansiyeli olan birini almalıyız

ahmet bulut gerçekten 10 gün demiş.

rasim ozan kütahyalıdan "haydaa haydaaa ya oha ya" özlü sözünü gönderiyorum herkese.

gerçekten transferin son gününe kadar bekleyecek miyiz. tam bir skandal

Transfer için Monaco'dan haber bekleyen Galatasaray, Falcao'ya ilk sezon için elde edeceği garanti ücreti olan 5 milyon euro için teminat mektubu verdi.

Eski nöbetleri hatırlattı

Teminat haa

Bjk iyi kadro kurdu, iyi bir santrafor alırlarsa çeşitlilik açısından da yeterli duruma gelecekler. Trabzonla beraber rakibimiz olurlar.

Karius
Douglas(Gökhan)—Vida—V.Ruiz—Rebocho(Caner)
—Atiba(Medel)-—Dorukhan
——————Llajic———-
Boyd(Quaresma)————Konoplyanka(Lens)
——————Burak(Transfer)——-

Bjk iyi kadro kurdu, iyi bir santrafor alırlarsa çeşitlilik açısından da yeterli duruma gelecekler. Trabzonla beraber rakibimiz olurlar.

Karius
Douglas(Gökhan)—Vida—V.Ruiz—Rebocho(Caner)
—Atiba(Medel)-—Dorukhan
——————Llajic———-
Boyd(Quaresma)————Konoplyanka(Lens)
——————Burak(Transfer)——-

bjk ne alaka simdi anlamadim

Monaco Dzeko, Icardi, Mandzukic'ten birini alacak herhalde. Hangisini alırlarsa alsınlar kısa sürede bitiremezler muhtemelen bunları mı biz ya :/

forumda dün olan olumsuz hava dağılmış sevindim sabrın sonu selamet renktaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt