Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Radamel Falcao Galatasaray'a gidiyor. Kolombiyalı, Monako'nun sözleşme uzatma teklifine rağmen, Galatasaray'a katılmaya kararlı. Galatasaray'la 3 yıllık anlaşan Falcao, Türkiye'ye gitmek istiyor."
Salı günü mü gelecek,çarşambaysa inanmam çünkü FALCAO SALILARI GELİR.Bitmeyen SALI.Yavrum benim.

Bizim takım çok iyi 4 4 2 oynar..

------------Muslera-------------
Mariano--Luyi--Marcao---Yuto
Feg----Nzonzi----Seri--Belhanda
--------Falcao----Babel----------

Bu arada Taylan Antalyalı haberleri doğru sanırım. Mehmet Özcan yada Taylan Antalyalı ikisinden birini alacağız

Bu bekler ile biz 442 falan oynayamayız. ben olsam sağa nagatomoyu sola linnesi atarım.

3A516374-8271-419D-B470-12C46FFBF58B.webp

Trabzonspor un forvetini çok beğendim..
Shortlan mı neydi..

Adamlar futbolcudan anlıyor ..
Ünal karaman iyi denk gelmişe benziyor,bilinçli olmadı ama.Ağaoğlu zaten golf başkanlığından gelme biri yüksek meblağları yönetmekten anlıyor.Altyapıları fena değil yetenekli gençleri var;alt klasmanlarda bir sürü takımları mevcut yani oyuncu geliştirebiliyorlar.
Aslında şöyle bir yazınca ve objektif olmak gerekirse en iyi organizasyona sahip takım

Kadroya objektif bakarak ve futbol bilgime güvenerek söylüyorum bejeke Bu sezon fiyasko olacak.

Sezonun süpriz takimi Sivas olacak.

Sampiyonluk için Basaksehir ile yarisacagiz ama geçen sezonki gibi geç bitmeyecek kupa hasretimiz.

Trabzon 3. olur

Febe ile Sivas 4. için kapisir

Saygilar

Ocakta şampiyon olalım gerisi öenmli değil. :D

BJK ilk 3e giremez ise iflas eşiğine gelir o yüzden kadronun önemi yok bence. Ayrıca kadro o kadar kötü değil ilk 3 için savaşırlar sonuçta evinde taraftar desteği var.
Geçen sene fenerinde vardı düşmekten zor kurtuldular. Tinerciler bu leş kadroyla 3 e giremezler.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt