Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
Al basladilar yine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne verelimAl basladilar yine.
Salı günü mü gelecek,çarşambaysa inanmam çünkü FALCAO SALILARI GELİR.Bitmeyen SALI.Yavrum benim."Radamel Falcao Galatasaray'a gidiyor. Kolombiyalı, Monako'nun sözleşme uzatma teklifine rağmen, Galatasaray'a katılmaya kararlı. Galatasaray'la 3 yıllık anlaşan Falcao, Türkiye'ye gitmek istiyor."
![]()
Transferts : Radamel Falcao (Monaco) la tête à Galatasaray
Le Colombien est déterminé à rejoindre Galatasaray malgré une proposition de prolongation de Monaco, qui avance sur le dossier Tiémoué Bakayoko.t.co

Tempolu bekler ve santraforlardan biri elmader tipi olmalı..Bizim takım çok iyi 4 4 2 oynar..
------------Muslera-------------
Mariano--Luyi--Marcao---Yuto
Feg----Nzonzi----Seri--Belhanda
--------Falcao----Babel----------
Dahiyane bir tespit zaten böylesine bir tespit yapabilmek için di marzio olmak gerekiyor sanırım.İtalyan gazeteci Dario Moio: "Nzonzi transferinin ardından Galatasaray savunmasının bundan böyle çok daha zor gol yiyeceğini rahatlıkla söyleyebilirim."

yok gomleklenTrabzonspor un forvetini çok beğendim..
Shortlan mı neydi..
Adamlar futbolcudan anlıyor ..

yok gomleklen![]()
Ünal karaman iyi denk gelmişe benziyor,bilinçli olmadı ama.Ağaoğlu zaten golf başkanlığından gelme biri yüksek meblağları yönetmekten anlıyor.Altyapıları fena değil yetenekli gençleri var;alt klasmanlarda bir sürü takımları mevcut yani oyuncu geliştirebiliyorlar.Trabzonspor un forvetini çok beğendim..
Shortlan mı neydi..
Kadroya objektif bakarak ve futbol bilgime güvenerek söylüyorum bejeke Bu sezon fiyasko olacak.
Sezonun süpriz takimi Sivas olacak.
Sampiyonluk için Basaksehir ile yarisacagiz ama geçen sezonki gibi geç bitmeyecek kupa hasretimiz.
Trabzon 3. olur
Febe ile Sivas 4. için kapisir
Saygilar
Geçen sene fenerinde vardı düşmekten zor kurtuldular. Tinerciler bu leş kadroyla 3 e giremezler.BJK ilk 3e giremez ise iflas eşiğine gelir o yüzden kadronun önemi yok bence. Ayrıca kadro o kadar kötü değil ilk 3 için savaşırlar sonuçta evinde taraftar desteği var.
Trabzonspor un forvetini çok beğendim..
Shortlan mı neydi..