Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sir Okan hakkımı helal etmem diyor. :asd:

Okan Koç
@okankoc54

Canli yayinda böyle şeyler yaşanabiliyor. Lakin objektif olmayan bazı taraftar toplulukları duymak istediklerini söylemeyince en ufak açıkta hedef gösteriyorlar. Art niyetli olup bunları yapanlara hakkımı helal etmiyorum.
önce dahiyane 3-3-6 planının hesabını versin :D

ömerde bir tutam ışık olsaydı fatih hoca onun üstüne giderdi.
Ömer'i o mevkide alternatif o olduğu için örnek verdim renktas, yoksa zaten alınması hataydı.

Benim demek istediğim bu performansı gösterecekse Nagatomo, o kadarını Ömer çapsızı bile oynar zaten demekti. Yoksa ilk senesi çok iyiydi tabii.

Bu tip vasat performanslara ben çok katlanamıyorum yabancı oyuncularda. Vasat biri oynayacaksa altyapıdan çocuklara o şans verilsin.

Ben Mariano ile Nagatomo'nun yaşları itibari ile toparlayabileceklerine de pek inanmıyorum. Stoper olsa olurdu da bek için hiç kolay değil.

Sir Okan hakkımı helal etmem diyor. :asd:

Okan Koç

@okankoc54

Canli yayinda böyle şeyler yaşanabiliyor. Lakin objektif olmayan bazı taraftar toplulukları duymak istediklerini söylemeyince en ufak açıkta hedef gösteriyorlar. Art niyetli olup bunları yapanlara hakkımı helal etmiyorum.
Aha zıctık
bunun yüzünden cennete giremeyeceğiz

Şenol Güneş'te benzer şeyler söyledi. Önümüzdeki yıllarda yabancıya kısıtlama gelecektir. Muhtemelen yine 14'e izin verilir de, ilk 11'de en fazla 7 yabancı falan olur.

6+ vb. sınırlama dönemlerinde birde sadece ilk 11'de değil maç başladıktan sonra da belirlenen sayı ne ise korunmak zorundaydı. Bu daha büyük bir saçmalık bence.
Eğer ilk 11'e bir sınırlama getirilirse umarım bu kural sadece maç başlangıcını kapsar. Td lerin maça hamlelerini ve transferleri etkileyen önemli bir detay. Yerli oyuncunun yedeği de yerli olmak zorunda gibi bir durum vardı.:red:

Sayalım

1 UEFA
8 Lig Şampiyonluğu
3 Türkiye Kupası
5 Türkiye Süper Kupası

Fenerbahçe

19 Süper Lig
6 Türkiye Kupası
9 Süper Kupa
Birisi o istatistiği 100 küsür senede yapabilmiş diğeri 20 senede. On yıl bizimle kalsın Feneri tek başına geçecektir. Zaten bundan korkup adamın üzerine gitmeye çalışıyor, koyduğu kuralları yıkmaya çabalıyorlar.

KDE mi kullanmalıyım yoksa Gnome'mu gencolar. Manjaro kullanıyorum karar veremedim yahu yeni pc'ye Kde mi kursam gnome mu kursam diye

Ersin Düzen: "Süper Kupa finalinde Mustafa Cengiz ile karşılaştım ve konuşma fırsatım oldu. Herkes Radamel Falcao'yu beklerken biz Nzonzi'yi getirdik dedi. Falcao ile hiç bir sorunun olmadığını, sadece Monaco ile ufak pürüzler olduğunu söyledi." (TRT Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt