- 1 Mayıs 2018
- 57.187
- 47.980
- 3.873
Soylentilere gore, ali koc yaklasik 20 gundur ailesiyle tatilde keyif yapmis.
adam feneri ziklemiyor bile hahaha
adam feneri ziklemiyor bile hahaha

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Heaibe haberleri doğruysa feghouli satılıyor demektir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hoca onyekuru yerine istiyo.feghouliyi gondermez
. Takır takır oynuyor. Bir ona bakıyorlar bir kendilerine. Serdar, Sadık, Madık. Napsın bu yavrucaklar, bu körpeler, bu kuzular, bu kadersizler. O zaman yapacak bir şey yok. Ver coşkuyu..........................MİLLİ MARŞ. YABANCI SINIRI. KUMPAS. 333 TEMMUZ. DARACINDA. FETÖ. HAKEM MAKEM. 1 MİLYAR ÜYE. DOBRADOVİÇ. 20 YILDIR YENEMİYORSUNUZ. 6-0 YENDİK. 7-0 SAYILMAZ ESKİDENDİ. 5-1 NE Kİ. NZONZİ NİN BOYU UZUN. SERİ NİN BOYU KISA İSTEMEZÜK. 29. ŞAMPİYONLUK H.O. 

Federasyonu başına yıkarız. Kolay mı la böyle göz göre göre hırsızlık yapmakArkadaşlar iyi hoş herşey ama Tff nihat özdemirken 28. Yapmaları gayet olası bence.![]()
yürekleri varsa yapsınlarArkadaşlar iyi hoş herşey ama Tff nihat özdemirken 28. Yapmaları gayet olası bence.![]()
resmi site yazsın bizde de hedef38 diye.tüm şampiyonluklar 37 onların 34 ediyormuş duyduğum kadarıyla.sadece milli kümeyi saydırmak istiyor fb,adına aldanıyorlar,milli küme ist-izmir-ankara takımları arasında oynanan bir lig diye biliyorum adı gibi ülkeyi kapsamaz bu durumdaEvet Galatasaray'ında #hedef38
Hadi bende götümdem uydurdum. Verin lan 5.yıldızı.
Ha aslında götümden değil 1905 itibariyle bütün kazandığımız kupaları şampiyonluk olarak saydırmak resmi adımları atmalıyız manyakmısınız.
Feneri 7-0 yendiğimiz maçıda tescil etsinler
Resmi siteyi göreve çağırıyorum
#hedef38
Ciddi kanıt lazım o işler için.o da yok. nihat önce konuşmayı becersinArkadaşlar iyi hoş herşey ama Tff nihat özdemirken 28. Yapmaları gayet olası bence.![]()