Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fazla uçmaya gerek yok

gidenler

diagne - 13 m

feghouli - 9 m

belhanda - 10 m

yunus akgün - 4 m

linnes - 5 m

ozorn kiralık

mitro fesih

çalık kiralık

gelenler

jordan ibe - 15 m

banega - 8 m

falcao 4 m

eleke 5 m

ertuğrul beleş

mehmet özcan 2 m

topal beleş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hiç uçmamışsın Maşallah biz bu kadar değişikliği 2 transfer döneminde ancak yaparız..

images (15).webp

Evet Galatasaray'ında #hedef38

Hadi bende götümdem uydurdum. Verin lan 5.yıldızı.
Ha aslında götümden değil 1905 itibariyle bütün kazandığımız kupaları şampiyonluk olarak saydırmak resmi adımları atmalıyız manyakmısınız.
Feneri 7-0 yendiğimiz maçıda tescil etsinler

Resmi siteyi göreve çağırıyorum
#hedef38
Hedef 38 olayi doğru zaten. Twitterdan getiririm kanıtlı.benim twitter hesabim da hedef 38 var mesela.gayet yazabilirsin sen de.7-0lik mac iki takım arasında bu zamana kadar oynanan ve en farkli biten karsilasma.sampiyonluklarla mukayese edilip tescil edilsin o maç demeye gerek bile yok.bu çok sacma. Bi lig maci 6-0 gibi.. ha 7 kişiyle 7-0 o ayri

Yunus Akgün'ü 3e satalım, Falcao için de imza parası şeklinde ödeme yapıp bedava gösterelim, transferi kapatalım. Giden olursa devre arası bakılır duruma

bunlar 19 dan 29 a atlayacaksa,bilinki bi 5-6 yıl üstü üste yine biz şampiyon olacaz demektir.şimdiden önlemi almaya çalışıyorlar ;D

Hedef 38 olayi doğru zaten. Twitterdan getiririm kanıtlı.benim twitter hesabim da hedef 38 var mesela.gayet yazabilirsin sen de.7-0lik mac iki takım arasında bu zamana kadar oynanan ve en farkli biten karsilasma.sampiyonluklarla mukayese edilip tescil edilsin o maç demeye gerek bile yok.bu çok sacma. Bi lig.maci 6-0 gibi ha 7 kişiyle 7-0 o ayri
Kimse o maçlar oynanmadi demiyor, o ligler kupalar ayrı statüde ve farklı bir değerde 17 takım deplasmanlı ligini 3 maçlık turnuvaya bir tutulmaz. Hatta ıstanbul ligi o zamanki ulusal ligden çok daha onemli

Diagne satılamazsa Belhanda veya Feghouli'den birinin gitmesini ister misiniz?

Feghouli giderse Ibe,
Belhanda giderse Joao Mario ile yeri doldurulucak olsun?

Bilen bilir eger okuduysaniz. Bunlar biz sampiyon olmayalim diye bilerek kayitsiz oyuncu oynatmislar. Zamanin gazetelerinde var. Hatta 1 2 olay daha olmus. Iste boyle denetimin oldugu liglerde sampiyon olmuslar. Eger mahkemeye filan gitseler normal bir hukuk devletinde hic sanslari yok. Hatta mahkeme ya bize yeni sampiyonluk ekler ya da bjknin aldigi 2 sampiyonlugu iptal eder.

Hıncal’ın Galatasaraylı olma sebebidir bahsettiğiniz olay..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Diagne satılamazsa Belhanda veya Feghouli'den birinin gitmesini ister misiniz?

Feghouli giderse Ibe,
Belhanda giderse Joao Mario ile yeri doldurulucak olsun?
Joao mario belhandanin yerini dolduramaz şu an ona ihtiyacimiz yok hatta yakinda o adam getafe braga sassuolo ayarinda takimlara düşer

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt