Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.466
- 7.682
- 1.233
Bu arada Fernando'yu satmasak Sevilla Nzonziyi alırdı, böylece para kazanamadığımız için Seriyi de kiralayamazdık, 33 yaşında 4m maaş alan Fernando da elimizde patlardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerde diyor zorunlu diyeO zaman 2. Sene kiralamayiz 13 milyon vermek istemeyiz herhalde . Kısaca yine 1 senelik sayiyorum ben. Zorunlu işine üzüldüm
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İptal olmadı mı o
Eğer nzonzi 2. Sene kiralarsak zorunlu opsiyon var ama bunu herkes gözden kaçırıyor
Öyle bir şey yokEğer nzonzi 2. Sene kiralarsak zorunlu opsiyon var ama bunu herkes gözden kaçırıyor

Beşiktaştan Ljajic ve Dorukhanı isterim. Fenerden yedek forvet Vedat, orta saha yedek Ozan başka da kimseyi istemem.Bu arada bjk ve fener 11 inden bizim 11 e girecek 1 tane oyuncu var mı şuan?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dk.79 deyince aklıma direk ümit karan ' ın lazio maçındaki golü geliyorHocam 79'u biraz daha erkene çekme şansımız varmı ? Daha ilk maçtan evdekilerle papaz olmayalım
zorunlu degil. opsiyonalEğer nzonzi 2. Sene kiralarsak zorunlu opsiyon var ama bunu herkes gözden kaçırıyor
80'den sonra çok darlanıyorum berabere yada yeniksekdk.79 deyince aklıma direk ümit karan ' ın lazio maçındaki golü geliyorniye aklımda kalmışsa unutamıyorum o dakikayı
![]()
Seri +Nzonzi'yi 1.5a alan kulüp Falcao'ya ffp dahilinde bonservis ödemez, hallederiz o işi