Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milan da çok sol bek var, Laxalt tam bizlik adam hoca bağlantılarıyla 2 yıl kiralar

A.Mert1907 - 16.08.2019 17:46

Rojo Türkiye´ye gelmek istemiyormuş o transfer de yattı.

--

Faceless Manipulator - 16.08.2019 17:44

Seko abi vur kilidi konuya Fenerbahçem bir kolarov u bile getiremiyor

--

mavi örümcek - 16.08.2019 17:37

daha okuyamadım ama sanırım bu hafta da transfer yok .

artık sadece panik halimizde komolli bşka çöp kakışlamasa diye dua ediyorum.

Anlık Menerbahçe taraftarı:

aa01ca48-fbf0-40ad-9882-e051ec8615f7.webp

Şu anda jimmy - emre mor - adem büyük - mitroglu - donk'u fenerbahçe ve beşiktaş'ın kadrosuna ilk 11'e garanti yazarım.

İşte Galatasaray'ın yedek kulübesi bu hali aldı.

Burak’a ve Vedat’a ayıp olur Adem kısmı da geri kalanlar rahat yazılır 11 lerine. Adem iyi bir yedek bizde Yedek Genç Semih görevini görür inşallah.

Zeki Uzundurukan: "Belhanda için Galatasaray'a 20 Milyon Euro'luk teklif geldi."

A.Mert1907 - 16.08.2019 17:46

Rojo Türkiye´ye gelmek istemiyormuş o transfer de yattı.

--

Faceless Manipulator - 16.08.2019 17:44

Seko abi vur kilidi konuya Fenerbahçem bir kolarov u bile getiremiyor

--

mavi örümcek - 16.08.2019 17:37

daha okuyamadım ama sanırım bu hafta da transfer yok .

artık sadece panik halimizde komolli bşka çöp kakışlamasa diye dua ediyorum.

Anlık Menerbahçe taraftarı:

Ekli dosyayı görüntüle 56307
Daha batmadı adamlar 10 senedir şampiyonlar ligi yok pis işleri ile transfer organizasyonları çok ama inceleyen de yok ilginç

Fenerbahçe'den heyecanlandıran paylaşım!
Spor Toto Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu bu hafta başlıyor. Her sezon olduğu gibi Fenerbahçe de yeni sezon öncesi şampiyonluğun en iddialı takımlarından biri... Sarı-lacivertliler yeni sezon öncesinde sosyal medyadan taraftarı heyecanlandıran bir paylaşıma imza attı. Resmi olarak sayılmayan şampiyonluklarına gönderme yapan Fenerbahçe, "Türkiye Şampiyonluğunu 29. kez müzemize getirmek için #OmuzOmuzaŞampiyonluğa" ifadelerini kullandı. Hazırlanan özel klip kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

bu neyin kafasi beyler HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH
:berkan: :berkan: :berkan: :berkan: :berkan: :berkan: :berkan: :berkan:

Gerekirse hata yapsın atak yiyelim ama öne çıktığında rakibi darmaduman etsin böyle bekler istiyorum tempoyu bekler yapar

Fenerbahçe'den heyecanlandıran paylaşım!
Spor Toto Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu bu hafta başlıyor. Her sezon olduğu gibi Fenerbahçe de yeni sezon öncesi şampiyonluğun en iddialı takımlarından biri... Sarı-lacivertliler yeni sezon öncesinde sosyal medyadan taraftarı heyecanlandıran bir paylaşıma imza attı. Resmi olarak sayılmayan şampiyonluklarına gönderme yapan Fenerbahçe, "Türkiye Şampiyonluğunu 29. kez müzemize getirmek için #OmuzOmuzaŞampiyonluğa" ifadelerini kullandı. Hazırlanan özel klip kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

bu neyin kafasi beyler HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH
:berkan: :berkan: :berkan: :berkan: :berkan: :berkan: :berkan: :berkan:
Beyin kaçmış bunlardan o bile dayanamamış

Başarısızlıklarını böyle boş işlerle kapatmaya çalışan takımı tutmayı Allah esirgesin.Çok zor valla.Ben bunların yerinde olsam veririm yangını veririm benzini gerçekten beyinsiz bunlar.Kandırılmaya doymadı salaklar.

ok.gif
from_gemlik - 15.08.2019 10:36​
bos.gif

Türk yöneticiler çatır çatır iş çıkartıyor GS´de. Biz Comolli´nin telefonlarına bakıyoruz!!
Hakan Bilal Kutlualp´in transferlerini özlüyor insan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt