Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadro olarak falcao gelmese bile ligin en iyi kadrosuyuz. Fatih hoca taktik falan umrunda degil bu net. Bu şekil falcao da gelse boş. Hoca taktisyen bir yardımcı bulmadı. Bütün yardımcıları çöp.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Babel yönetseydi takımı iddia ediyorum kazanırdık.

1 maçla fırtına koptu oysa sürpriz değil

sürpriz olmayan diğer şeyler de söyleyim size

bu takıma hiç transfer yapmasaydık da şampiyon olurdu ve yine olacaktır büyük ihtimalle

bu takıma değil nzonzi bütün romayı bedavaya alsak, city kadrosunu koysak oynayacağı oyun bu fazlası değil

haftaya içerde rahat kazanırız

ortalama bir avrupa takımı da yine pas pas eder bizi

bunlara şaşırmanıza şaşıyorum

Elinoğlu şamarı vurdu mu ?

Yapacağınız transferin Allah cezasını versin kaç aylardır bırt bırt oyalandınız

Beynini sevdiğimin yönetimi

Falcao sahada olsa 2 tane net yazardı penaltıyı da atardı belki de hat trick olacaktı

Kına yakın kına

Terimci olarak bu maç taktik bakımından rezaletti . Orta sahada seri hayal ettiğimiz gibi çıkmayınca bir de Selçuk dede oynayınca stoperler resmen bomba oldu . Hele Ahmet girip diagne çıkması felaket . 2 forvet varken de sol açık forvet oynuyorsa o da yönetime ayip . Diagne satılip bir forvet bir stoper alınmalı m Babel forvet yedeği olsun ama stoper kesin alınmalı

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O kadar emindim ki yenileceğimizden bitirillmeyen transferler falcao aşağı falcao yukarı. Kimsenin aklı maçta değil. Inşallah hayırlı bir yenilgiydi diye hatırlarız sezon sonu.

Ben şunu farkettim geçen seneye göre ; Ndiaye'yi sevin ya da sevmeyin iyi basıyomuş orta sahada bugün denizlili oyuncular orta sahada o kadar rahat top alıp vedilerki...

Hazırlık maçlarından bugünki maça kadar görüntüye bakarsak geçen seneye göre ısıran bir takım değil de al gülüm ver gülüm takımı olmuşuz gibi bi görüntü var...benim en çok buna moralim bozuldu...yoksa illaki yenilicez de böyle yenilmek de umutsuzluğa sebep oluyor...

Biz bugün yenilmedik sadece hazirlik maçlarından belli seri 6 numara oynayamaz yok böyle bir şey orada top kapacak adam lazımdı. Akhisar bile kaç pozisyon verdik. Fiorentina boşuna 4 atmadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt