Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne gitmecekse kim gidecek. Gercekten cok merak ediyorum? Yada al sat dengesi kis transfer donemindemi olusuturlacak?

Emre acaba solda oynayamaz mı ?

Bize alıp giden kanat lazım, Bruma, Garry ve Onyekuru' dan sonra Babel olmadı.. Olmayacağı da belliydi

Birakin ya. Bunlar ne garip adamlar.

Forveti sattık , forvet alamadılar.

Forvet almaya gidip ,forvetsiz bıraktılar son dakika kazığı yedirdiler.

Arkadaşlar bu takım ndaiyeyi,Rodriguez,ozan kabak ,Gomis, Fernando yu hep son dakika sattı. Yerine adam alamadılar. Fatih hoca mı dedi illede satin diye. İyisini alicaz dediler,kulüp menfaati dediler. Hocayı ve bizi üzen yönetimdir.

Takım oyuncu açısından gelişmesi gerekirken hep geri gitti. Geçen sene yedek yoktu,forvet yoktu.

Fatih hoca bu takımın oyun yapısından sorumlusu ise ,bu oyun yapısının gelişmesi için adama oyuncu alacaksin zamanında.

Tudor söyleyenler adama 9-10 oyuncu aldılar hemde iyi bonservislere. Fatih terime istediği oyuncuları alsa neler yapar.

Bruma,onyekuru,ozan,Rodriguez,donk,lyundima,feghuli bu adamları kazandıran ve iyi oynamasına yol açan Fatih terimdir.

Rodriguez,Bruma,donk Tudor zamanında gidiyordu. Feg yoklardaydi.

Ayrıca forma sponsoru bulamayan yönetim yahu.

Nereden tutarsanız elde kalıyor. Ama ben şu inanctayim şuanda Fatih terim ve Muslera,Emre mor dışında ruh veren yok.

emre mor ilk 11e girmeli.feghouli iyileşene kadar da babel sol kanatta oynar.oynamalı da.ama yardım görmeli.babel nzonzi-seri-emre mor-forvet beraber oynamalı.ve beklerden destek almalı babel.

Ben şunu farkettim geçen seneye göre ; Ndiaye'yi sevin ya da sevmeyin iyi basıyomuş orta sahada bugün denizlili oyuncular orta sahada o kadar rahat top alıp vedilerki...

Hazırlık maçlarından bugünki maça kadar görüntüye bakarsak geçen seneye göre ısıran bir takım değil de al gülüm ver gülüm takımı olmuşuz gibi bi görüntü var...benim en çok buna moralim bozuldu...yoksa illaki yenilicez de böyle yenilmek de umutsuzluğa sebep oluyor...
Bi tutturmuslar beyinsiz Garyede Onyekurayada Ndaiyeyede aynisiji soylediler Seri Hayal kirikligi olacak cok net yok 6 numara oynuyomus yok bilmem ne bide Nzonzi ile izleyelim bakalim ne yapacak

Onyekuru garry i ararız diyen arkadaşlar 2 senede kaç deplasman galibiyeti aldık? Mevzu bekler ve belhanda deplasmanda maclarini umursamiyor.
Bugün ayrıca onliberosuz çıkıp selcuk faciası yaşadık
Kesinlikle bu deplasman sorununun en büyük sebebi bu belhandanın her deplasmanda kayıp olması

Zaten bu takima forvet degil, iyi bir orta saha ve iki tane bek lazimdi. Ne nagatomo nede Mariano yeterli.

Diagne soyle boyle idare ederdi, olmasa babel oynar ilerde.

2 yildir forvet diye tutturdular. 2, 3 kurus fazla verip gomis ikna etseler bugun bunlar yasanmazdi

forvete gelene kadar bu takimin tonla eksigi var. o golü atarsin ama topu oraya getiremedikten sonra ronaldoyu da koysan atamaz

arkadaşlar takım cok yorgun,buna bi anlayıs gösterin artık.ama evet selcuktan,ahmetten kurtulup mehmet özcanı,atalayı görmeyi ben de isterim.ve göreceğiz de...

ilk 11e 5-6 oyuncu girecek.sakin.nzonzi,seri,feghouli,emre mor ve falcao....belki 2 forvetle oynayacagız...

Seri oynamadimi bugün? Ve baska takimlar agir kondisyon yapmiyormu hazirlik döneminde?

kanatlar iyi.jimy formsuz olsa da toparlar.babeli,feghouliyi ve emre moru tartısmam bile.sorun ortasaha,bekler ve forvet.nzonzi-seri ve falcao ile yarısını çözeceğiz.

Albayrak bir iş bilmezliğe daha imza attı. Yüzde 99 ne demek arkadaşım ya? Sen Galatasaray kulübünün 2.başkanısın iş bittiyse kap'a bildirirsin iş bitmediyse o fotoğrafı da yaymazsın böyle açıklamada yapmazsın. Bu nasıl rezalet anlamıyorum ki.

Bizim eksiğimiz transferle kapanacak bir eksiklik değil. Anadolu takımı kadar top oynamıyoruz, hızlı futbol oynamıyoruz, rakibi şaşırtacak tek hamlemiz yok, kağnı gibi top çeviriyoruz. Hal böyleyken on tane adam gelse hiç bir şey değişmez.

1565986398462.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt