Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.038
- 25.372
- 3.033
Hala resim ile fotoğrafı karıştırıyor ulan iş adamı olacak bir de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu akşamki maçtan sonra taraf değiştiriyorum:
Polyannacı Tayfa'dan Yangın Tayfa'ya transfer oldum.

Bi tutturmuslar beyinsiz Garyede Onyekurayada Ndaiyeyede aynisiji soylediler Seri Hayal kirikligi olacak cok net yok 6 numara oynuyomus yok bilmem ne bide Nzonzi ile izleyelim bakalim ne yapacakBen şunu farkettim geçen seneye göre ; Ndiaye'yi sevin ya da sevmeyin iyi basıyomuş orta sahada bugün denizlili oyuncular orta sahada o kadar rahat top alıp vedilerki...
Hazırlık maçlarından bugünki maça kadar görüntüye bakarsak geçen seneye göre ısıran bir takım değil de al gülüm ver gülüm takımı olmuşuz gibi bi görüntü var...benim en çok buna moralim bozuldu...yoksa illaki yenilicez de böyle yenilmek de umutsuzluğa sebep oluyor...
Kesinlikle bu deplasman sorununun en büyük sebebi bu belhandanın her deplasmanda kayıp olmasıOnyekuru garry i ararız diyen arkadaşlar 2 senede kaç deplasman galibiyeti aldık? Mevzu bekler ve belhanda deplasmanda maclarini umursamiyor.
Bugün ayrıca onliberosuz çıkıp selcuk faciası yaşadık
forvete gelene kadar bu takimin tonla eksigi var. o golü atarsin ama topu oraya getiremedikten sonra ronaldoyu da koysan atamaz
arkadaşlar takım cok yorgun,buna bi anlayıs gösterin artık.ama evet selcuktan,ahmetten kurtulup mehmet özcanı,atalayı görmeyi ben de isterim.ve göreceğiz de...
ilk 11e 5-6 oyuncu girecek.sakin.nzonzi,seri,feghouli,emre mor ve falcao....belki 2 forvetle oynayacagız...
babel cok yalnız kaldı.2.yarı forvete cektik bi de.