Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk hazırlık maclarında şov yaptı.3 maçtır ise 60 dk forvet oynuyo.
Biz 2 senedir deplasmanda ii oynamiyorsak 1. Sebebi belhandadirHerkez belhandaya mı saldırmış burada yine? Bende pek beğenmiyorum ama bu maçta suçlu sadece ona yüklemek büyük haksızlık olur.
Lyundamanım bir iki bireysel hatasını saymazsak İyi oynayan bir tane oyuncu olmadığı gibi takım kurgu ve rezaleti.
Mahalle maçına İlk defa birlikte maça çıkmış oyuncular gibi
diagne sahada mıydı peki?son 2 hazırlık macında neredeyse forvet oynadı babel.bu macta solda yalnız kaldı ama gezdi cezasahasında hep.ben buna bakarım.adama zerre yardım edilmedi.Sergen bugün Diagne çıktıktan sonra forvet oynadı , diagne ne zaman çıktı ? 70 !!
Suan Sacmaliyorsun Gecen sene herkes Marcao ve Luyini begeniyordu Hazirlik maclsrinanbakarakta kimse stoperini degisrtimezBir Falcao rüzgarına kapılıp stoper almadık takıma. Orta sahada hazırlık dönemi bitince geldi. Böyle olması normal.
Taktik ve oyun felsefesi 1,5 sezondur bu takim hic birsey oynamiyor.
FT le 5 sene imzaladik
Sanki bu canına yandığımın yüklenmesini bir tek bizim takım yapıyor. Rakipler neden bu kadar diriler acaba? Onlara yeni mi yüklenecek kondisyon? Yahu gece vakti güneş gözlüklerinizi çıkartın da gerçekleri görün. Akhisar, Fiorentina, Denizli bu üç maçta takım döküldü. FT formsuz, futbolcular savruk, takım darmadağınık... Belhanda semi-profesyonel asla bu takımın istikrarlı oyuncusu olamaz. Acil gönderilmeli ve bizi taşıyacak bir 10 numara alınmalı. Defans ikilisinin fazia olduğunu çok söyledik ama eleştirildik, siz daha asıl rezaletini CL de görün bu muhteşem ikilinin. 13'er M.€ verildiğinde hemen okutmalıydık bu ikisini. Garry Cahill ve bir scout stoper almalıydık ve 20 M.€ bütçe artısı da sağlamalıydık... Vs. Vs. Vs. Şu aşamada top FT de, avilen takımı silkeleyip kendine getirmeli...takım cok yurgun arkadaşlar,agır yükleme yediler.ama asırı ciddiyetsizdiler.macı bu kaybettirdi.