Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk yarida falcao oynamis olsaydi ,bana göre ,diagnenin kacirdigi pozisyonu ve penaltiyi atardi 2-0 yapardik. Rahatlardik. Cok pozisyon harcadik ve kirmizi gelince takim dagildi

Marcao'ya 12 veren varsa satılsın dediğimde bir taşlanmadığımız kalmıştı. Neymiş, solakmış, 25 milyon euro edermiş, peeehhhh.

Ne yapıyım kardeşim ben solağı. Adamın önce defansif özellikleri iyi olacak, ondan sonra solak mı sağlak mi bakarız. Bu adam tek hamleli, son derece vasat bir defans.

35 yaşındaki Rodallega'ya bir dalışları var, sanki Aguero ile boğuşuyor. Ulan Rodallega oralarda topu alsa ne yapacak? Marcao'nun biraz kendine güveni olsa Rodallega gibi 35 yaşındaki vasat bir stopere karşı yüz yüze oynamaktan bu kadar çekinmez. Ama o kadar hantal bir adam ki Rodallega topu amasın da birebir kalmayayım diye ölümüne dalıyor herife.

Yarın Şampiyonlar Ligi'nde düşeceği durumları görünce bu adam 5 milyon euro vereni bulursanız öpün başınıza koyun

farkında degilsiniz ama cok transfer yaptık,hala yapacagız ve bunların bi uyum süreci var.kolay iş değil.ilk 11e girecek 5-6 yeni oyuncudan bahsediyoruz.belki sagbek ve solbekte değişecek...

Herkez belhandaya mı saldırmış burada yine? Bende pek beğenmiyorum ama bu maçta suçlu sadece ona yüklemek büyük haksızlık olur.

Lyundamanım bir iki bireysel hatasını saymazsak İyi oynayan bir tane oyuncu olmadığı gibi takım kurgu ve rezaleti.

Mahalle maçına İlk defa birlikte maça çıkmış oyuncular gibi
Biz 2 senedir deplasmanda ii oynamiyorsak 1. Sebebi belhandadir

Davala Selcuk Asigi cikti ulan 90 dakika Selcuk tutulur mu ya bide ustune Ahmeti soktu normalde 0-0bitecek maci Ahmet hamlesi ile verdi

Sergen bugün Diagne çıktıktan sonra forvet oynadı , diagne ne zaman çıktı ? 70 !!
diagne sahada mıydı peki?son 2 hazırlık macında neredeyse forvet oynadı babel.bu macta solda yalnız kaldı ama gezdi cezasahasında hep.ben buna bakarım.adama zerre yardım edilmedi.

Moussa Dembele hattrick yapmıs lyonda bu adamı da nası kacırdık aklım almıyor.

Kral yine bütün suçları üstleniyor, hastasiyim :) selcuka marcaoya nagaya vs laf yok ama :)

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Takımın en önemli eksiği sol açıkta yardıran bir kanat. Babel çok iyi başladı maça ilk yarı takım iyiydi ilk 20 dk ancak dakika geçtikçe gördük ki takım çok durağan.

Bir Falcao rüzgarına kapılıp stoper almadık takıma. Orta sahada hazırlık dönemi bitince geldi. Böyle olması normal.
Suan Sacmaliyorsun Gecen sene herkes Marcao ve Luyini begeniyordu Hazirlik maclsrinanbakarakta kimse stoperini degisrtimez
Ama Marcaoya bi haller olmus

Taktik ve oyun felsefesi 1,5 sezondur bu takim hic birsey oynamiyor.

FT le 5 sene imzaladik

Sana samimi bir soru sorayim. Grandeciyim hatalarını görüyorum yok saymiyorum ama sizin gibi elistirmiyorum ağır. Bu yaşıma kadar Galatasaray da ki tüm başarı ve sampiyonluklarda hep büyük payı olmustu.

Sorum şu.

Hangi teknik adami istersin ve ne kadar bütçe ile bu takımı istedigimiz yere geleceğini düşünüyorsun???

Burda Fatih terim e tek kızdığım otorite yok,laubaliler..

Onyekuru’yu monaco’ya gitmeye bizimkiler ikna etmiş demek falcao uğruna. Alemin keriziyiz yemin ediyorum.

takım cok yurgun arkadaşlar,agır yükleme yediler.ama asırı ciddiyetsizdiler.macı bu kaybettirdi.
Sanki bu canına yandığımın yüklenmesini bir tek bizim takım yapıyor. Rakipler neden bu kadar diriler acaba? Onlara yeni mi yüklenecek kondisyon? Yahu gece vakti güneş gözlüklerinizi çıkartın da gerçekleri görün. Akhisar, Fiorentina, Denizli bu üç maçta takım döküldü. FT formsuz, futbolcular savruk, takım darmadağınık... Belhanda semi-profesyonel asla bu takımın istikrarlı oyuncusu olamaz. Acil gönderilmeli ve bizi taşıyacak bir 10 numara alınmalı. Defans ikilisinin fazia olduğunu çok söyledik ama eleştirildik, siz daha asıl rezaletini CL de görün bu muhteşem ikilinin. 13'er M.€ verildiğinde hemen okutmalıydık bu ikisini. Garry Cahill ve bir scout stoper almalıydık ve 20 M.€ bütçe artısı da sağlamalıydık... Vs. Vs. Vs. Şu aşamada top FT de, avilen takımı silkeleyip kendine getirmeli...

Ya bugün sahaya çıkan 11 e Emre mor bir Kanada diğer Kanada yunus yazsan malçuk u Maldivkralının yanına yollasan Babel yedek forvet kalsa istersen yenil yenilmezsin o ayrı ama hadi bi de yenil ağzını açan olmaz bu Selçuk denen davar kaç senedir faydası yok çıkarıyorsun sezon açılışına deplasman bir de

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt