Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz başka maç izlemişiz herhalde Herif Kürek yutmuş gibi Sağdan Sola vücudunu döndürene kadar Sabah oluyor.Defansa yardımada gelmiyor recep niyaz şov yaptı sayesinde.
Babel 2 kere 3 oyuncuyu calimlayip gitmeye calisti. 1i yapti 2yi yapti ve 3. Calimi niye atmaya calisti kufurden hala aklim almiyor 34 yasinda adam niye calim atarak ilerlemeye calisir

Macı bir daha izle diagne sırtı dönük top alamadi hep göbeğe geldi yanına bir tane adam yanaşmadı birde diyorum ki bu kötü takımda en iyisi kim dersen babeldi diyorum.
Neye göre en iyisi?Adam defansa gelmiyor bir kere geri dönüşleri hiç yok.Sağ kanat otoban oldu nagatomo isyan etti iki kere.Hiç böyle sinirli görmedim japonu.İleride top tutabiliyor eyvallah da Koskoca Galatasaray takımının Sol kanatı Kalas gibi oynayıp ilerde sadece top tutuyorsa biz sinir hastası oluruz bu sezon.

Gecwn sene 1-0 dan sonra cosuyorduk bu sene oda zor kontra yapacak bi 1 adamimiz var oda Emre Ama Bal yapamayan ari

Transfer stressi mac stressinden daha iyi , daraldim bunaldim maglubiyetten sonra
ben rahatlıyorum bu tarz maglubiyetlerde.daha demin arkadaşın yaptıgı yorumda oldugu gibi 9-10 kişiyle bile maç alabileceğimiz havası var.yeterki dogru değişiklikler ve taktikle oynayalım.

Şu maçta beklerimiz altyapıdan olsaydı biraz çırpınırlardı en azından. Maçın sonucu değişmese bile en azından onlar için sevinirdik. Üzülüyor insan.
Bekler bitmiş okeyi atmış ikinci okeyi bile atmış. Yazık.

Teknik ekip ne yazık ki zayıf. Fatih hoca ile müzakere edecek, fikir ileri sürebilecek ve öz eleştiride bulunacak yardımcılar yok maalesef. Dolayısıyla da insiyatif alabilecek bir hoca yoktu bugün takımın başında, ki bu yüzden Kupa kadrosu sürüldü sahaya.. bu teknik (Fatih hoca hasta ve aynı zamanda cezalı olması sebebi yok) heyetten bunu beklemedim ama Selçuk yerine donku sahada beklerdim. Maalesef bunu yapacak cesaretleri de yokmuş. Topu israf...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Babel 2 kere 3 oyuncuyu calimlayip gitmeye calisti. 1i yapti 2yi yapti ve 3. Calimi niye atmaya calisti kufurden hala aklim almiyor 34 yasinda adam niye calim atarak ilerlemeye calisir

en iyi zamanında dahi iyi yaptığı iddia edilemez.

ama takımda top taşıyacak oyuncu olmadığı için ben yapayım demiş olabilir. hepsi kötü sonuçlandı o ayrı tabi.

Bu sene geçen seneden daha rahatım ilk haftalar sıkıntılı geçer +75 puana ulaşan şampiyon olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neye göre en iyisi?Adam defansa gelmiyor bir kere geri dönüşleri hiç yok.Sağ kanat otoban oldu nagatomo isyan etti iki kere.Hiç böyle sinirli görmedim japonu.İleride top tutabiliyor eyvallah da Koskoca Galatasaray takımının Sol kanatı Kalas gibi oynayıp ilerde sadece top tutuyorsa biz sinir hastası oluruz bu sezon.
Katiliyorum , babel toplu oyunda iyi ama topsuz ve defansa yardimi hic yok.

Babel hep böyleydi ama adam kovalama işini hicbir zaman yapmadı ki ilk 30 dakika takımda iyiydi pozisyon bulduk penaltı kacirdik penaltı kaçırınca denizliye güven geldi kırmızıyı yedin mac bitti ortada sıçan oynadık.

Yalnız Polyana olmaya gerek yok şu takımın en az 3 transfere daha ihtiyacı var zor ama bakalım son gün stoper alanlar istenilen bölgeye takviye yapabilir diye düşünüyorum

Valla belki daha çok erken, belki henüz yerinde oynamadı felan ama bu seri bize ndiayeyi aratacak gibi. Çok kaçak oynuyor ve çok top kaybı yapıyor. İnşallah alışma evresidir.

Bu takımı bir daha bu şekilde göreceğimizi hiç sanmıyorum. Zaten Fatih Hocanın cezalı olduğu maçların %80 inde puan kaybettik galiba. Bu da avans olsun napalım. İddaada handikap var ya onun gibi. Takım 1-0 yenik Denizlisporlu futbolcular orta sahada bekliyor bizden kimse topu almaya bile gitmiyor inanamadım. Sanki önde olan biziz. Hatta biz önde olsak bile yine yanlış da neyse. Galatasaray 50 senede bir böyle oynar deyip üzüm yemeye devam edelim. Çok güzel maçlar seyredeceğiz bu sene bu kesin. Fatih Hoca şimdiden falaka listesini hazırlamıştır zaten.:asd::asd::asd:

Arkadaşlar arap basınında dış başında belhanda transfer haberi yok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt