Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her şerde bir hayır vardır.
Bugün o penaltı gol olsa bazı şeyleri göremeyecektik,görmeyecektik.Hiç olmassa yeni transferler Fatih Terim in öteki yüzüyle karşılaşacak erkenden ve silkelenecekler.

Ama ben 20 seneden fazladır futbolu takip eden birisi olarak hayatım boyunca bu Belhanda kadar vurdumduymaz,ukala,sorumsuz bir futbolcu görmedim.Kötü performans sergileyebilirsin ama bunun yaptığı çok farkli bir olay.

Ben artık bu Belhanda nın stresini çekmek istemiyorum her maç.

jimy 2 kez pozisyon yaratacakken sıctı,ona çok küfrettim.hala çalım deniyo manyak

Usta zaten şampiyon olacağımızı hepimiz biliyoruz. Ama koca bir sezon yine burada hepimiz son ana kadar beklemek istemiyoruz. Biz bu ülkenin Bayern’i olup 5 hafta önceden ligi bitirmeliyiz artık. Sol taraf hiç çalışmıyor bu sene. Ne bek ne sol açık tempolu. Yoksa Selçuk penaltıyı atsa ya da Diagne o pozisyonda golü atsa zaten maç 5’lik olurdu Denizli’yi cesaretlendiren biziz.

Olur böyle seyler renkdas. Destegi birakmak yok. 👍🏼

Nagatomo’yu hem sol hem sağ bek yedeği için elde tutup Linnes’i gönderip gelen parayla bir sol bek alabiliriz. Donk Mitro Diagne Ozornwofor’u göndererek sol kanat alabiliriz. Donk kusura bakmayın ama aşırı lakayıt oynuyor. Ben bu kadar hantal ve gamsız bir topçunun bu takımda olmasını istemiyorum. Ahmet Çalık’ı bu takımda görmek istemiyorum. Bu adamlar yerine Mehmet Özcan’ı alabiliyorsan al alamıyorsan Atalay oynasın Gökay oynasın daha iyi en azından sahada koşan adam olur
gönderelimde nasıl kimse almadıktan sonra adamların sözleşmeleri süper kim verecek bizden aldıkları rakamı zor göndermek diagne ve mitroğlu ozonwafor kiralık gitsin seneyede nagatomo donk marianonun sözleşmesi bitiyor zaten

Karıyı kucağına almış bizde burda 35 lik Leschuk penaltı atsın Diagne barzosu gol atsın diye bekliyoruz.
Screenshot_2019-08-17-00-36-20-044_com.instagram.android.webp

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Forvet yedeğine cenki alıp sağ bekide değiştirebiliriz
Muslera, Mariano, Lyui, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Seri, Belhanda, Feghouli, Babel, Falcao, sol açık, sol bek, yabancı stoper.

Cenk hamlesini Şeref Aydın gündemde değil çok zor diyor ama hocanın bir telefonuna bakar Cenk’in gelmesi. Sağ beki öyle ya da böyle bir şekilde götüreceğiz bu sene hücum olarak Mariano hala çok iyi en azından sol taraftan çok çok daha fazla güveniyorum.

kendi beklerimiz yaşlı diye sövüyoruz ama daha yaşlısını kolarovu istiyoruz bravo valla :) kolarov ucuyormu sanıyorsunuz citydek gibi

Bize yaştan önce top kullanma becerisi gerekiyor.

Mariano maç başında daha 40.saniyede 2 top kaybıyla oynuyordu

Nagatomo orta açmayı beceremiyor ayrıyeten pas oyununda hiç yok

ben de biraz artık rahat maç kazanalım,sezon bası da olsa kötü baslamayalım,sıkıntı yaşamayalım derdinden üzülüyorum.yani bıktım hep geriden gel geriden gel....bugün gözleirm marek heinzı bile aradı.o adam kadar olamadılar,adam tek gol attı şampiyon yaptı lan

Adamların sağ kanat oyuncusu her pozisyonda taç çizgisi önünde elini kolunu sallaya sallaya Nagatomo nun karşısına çıktı. Nagatomo çok içte kaldı her seferinde adam rahat rahat gezdi tozdu. Bu akciğer sönmesi Nagatomo yu da söndürdü ne yazık ki. Fatih Hocam da kabul etsin artık. Onun hayaline Nagatomo ışık tutamaz artık.

gönderelimde nasıl kimse almadıktan sonra adamların sözleşmeleri süper kim verecek bizden aldıkları rakamı zor göndermek diagne ve mitroğlu ozonwafor kiralık gitsin seneyede nagatomo donk marianonun sözleşmesi bitiyor zaten
Linnes’e talip mutlaka çıkar madem adamı bu rezil kadroda oynatmıyoruz bari para kazanalım. Donk için Emre’yi düşürüyor diye goygoy yapanlar göklere çıkartanlar var da sadece Emre için Donk’u şu an kadroda tutamam. Sözleşme fesih et gerekirse

Bize yaştan önce top kullanma becerisi gerekiyor.

Mariano maç başında daha 40.saniyede 2 top kaybıyla oynuyordu

Nagatomo orta açmayı beceremiyor ayrıyeten pas oyununda hiç yok
kolarov 34 yasında bek olarak bizimkilerden cok farklı degil ve saglam maasa oynuyor bu adam
stoper olsun arada frikik atar filan denirse neden olmasın

Muslera, Mariano, Lyui, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Seri, Belhanda, Feghouli, Babel, Falcao, sol açık, sol bek, yabancı stoper.

Cenk hamlesini Şeref Aydın gündemde değil çok zor diyor ama hocanın bir telefonuna bakar Cenk’in gelmesi. Sağ beki öyle ya da böyle bir şekilde götüreceğiz bu sene hücum olarak Mariano hala çok iyi en azından sol taraftan çok çok daha fazla güveniyorum.
Cenk istememiş olabilir belki o zaman zor iş ama marianoya güvenmiyorum bence naga sağda formayı alabilir ondan

kolarov 34 yasında bek olarak bizimkilerden cok farklı degil ve saglam maasa oynuyor bu adam
stoper olsun arada frikik atar filan denirse neden olmasın

Frikik falan alakası yok,adam 1 yılda 9-10 asistle oynuyor. Topu alıp yardırıp gitmiyor belki ama hücumda pas tercihini veya orta açmayı iyi yapıyor. Bizde bu yok işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt