Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.242
- 42.979
- 3.748
Cagne net gidici o penaltıyı kimseye attırmazdı normalde bu akşam emin oldum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç inandırıcı değil ama inşallah doğrudur.Twitter ve İnstagram da gördüm
İkinci ligden yeni çıkmış bir takıma neredeyse fark yiyerek yenilen bir takımda çözümü hâlâ transferde aramak ne kadar doğrudur... Bu takım geçen sene şampiyon olurken deplasmanda ne oynuyorsa yine aynısını oynadı... Değişmesi gereken futbolcular değil, mantaliteler....
mariano gerçeklten berbattı lyundama mariano yüzünden en fazla efor sarfeden adamımız olduYanlis Naganin hic degilse defansi iyi yapilacaksa sag beke transfer yapilmali Bugun o kadar yanliz kaldi tek yakalandi adamlar full ordan geldi ama genede pozisyon bulamadilar.ordan
Şu maçın konuşulacak bir yanı da yok aslında hala selçuk 11 başlıyorsa herkese şapkasını önüne koyacak.. Bu adamın yaşıtı burak geçen sene şov yaptı 5 yaş büyük beleşoğlu köpek gibi mücadele ediyor sağlığı el vermese de.. Bu herif 30undan sonra resmen emekli olduinsan biraz utanır yahu ömründe oynadığı en büyük takım başak olan Mahmut hala it gibi mücadele ediyor 31 yaşında..
Hayır biz bunun nesine vefa gösteriyoruz onu da anlamış değilim herif resmen 1.5 sene iyi oynamanın ekmeğini yiyor 5 sene önce de bundan nasıl kurtuluruz diyorduk şimdi de diyoruz
jordan ibe iyidir yaMarco pjaca'yı satın alma opsiyonlu kiralayamaz mıyız juve pek oynatmıyor.
Biraz ortalık sakinleşince yazmak istedim. Maç başlığına bakıyım dedim keşke bakmasaydım. Bir pozisyon ile adam yerin dibine gömülüp, bir pozisyon ile vay bee ne oynadı denilmiş.
Gene transferler yapılmış, çöpler ilan edilmiş, rakip takımın oyuncusuna methiyeler düzülmüş.
Maçı yorumlamak istiyorum.
Maçı izleyenler net bir şekilde görmüştür. Çok açık alan bularak başladık maça ama maalesef Diagne kolay bir pozisyondan yararlanamadı. Bitiricilik dışında bu maç diğer maçlara göre daha hareketli ve istekliydi, gene bir şekilde penaltı kazandırdı.
Fakat bu sefer Selçuk kaçırdı. Bende atmasını isterim ama bu adam kariyerinde 3 penaltı kaçırmış çokta absürt bir durum değil.
Esas kırılma noktalarından biri Marcao'nun çok acemi faulüydü. Kırmızı kart böyle sıcak bir hava da olabilecek en kötü şeydi. Hazırlık maçları dahil herkes konsantrasyon problemi olduğunu söylüyordu ilk maçtan da takımı yaktı. Bu kötü oyuncu olduğunu göstermez ama kulağının net bir şekilde çekilmesi lazım ve formasını tehdit edebilecek bir transfer şart.
İkinci yarı herkes Seri değişikliğine herkes kızmış. Evet ben de Selçuk'u orta saha da görmek istemiyorum ama şu anki performansları ile Selçuk, Seri'den daha hazır bu çok net görünüyor. Daha farklı değişiklikler yapılabilirdi ama bu da aşırı mantıksız değildi.
Denizli abartıldığı kadar iyi bir takım değil ve çoğu takım için de kolay bir deplasman olacaktır. 11'e 10' da bile bizi sıkıştıracak pozisyonlar yakalayamadılar ve zaten golü de açık alanda uzaktan bir şut ile buldular.
Maç 0-0 giderken tek gol ile kazanma ihtimalimiz de baya yüksekti. Ta ki o aşırı saçma değişiklik yapılana kadar. Diagne-Ahmet Çalık değişikliği son tüyü dikti. Kim akıl etti ne akla hizmet yaptı anlamadım. Acaba 3-5-1 gibi mi dizmeye çalıştı takımı. Ahmet oyuna girdiği anda maalesef gol yiyeceğimiz bariz. Geçen sene Yeni Malatya maçında da aynısı oldu, Ahmet oyuna girdi ve anında 2 gol. Tamamen onun üzerine yıkmak mantıklı değil ama bu değişiklik inanılmaz bir hataydı. Selçuk yerine genç orta saha oyuncularımızdan biri oyuna girmeliydi.
Belhanda önemli bir oyuncu ama hem pas tercihlerinde hem de top ayağına geldiğinde ki rahatlık ve umursamazlık ile deli ediyor taraftarı. Bu huyundan vazgeçmeyeceği de aşikar.
Babel ile ilgili baya olumsuz yazan olmuş. Adam tam bir futbolcu, pozisyon bilgisi, koşuları, tekniği. En gereksiz hareketi penaltı atılacak iken saçma bir şekilde dikkat dağıtmasıydı.
Gene uzun bir post oldu ama düşüncelerimi yazmak istedim. Şunu net bir şekilde söylemek kolay bir rakibe bariz hatalarımızla bir maç kaybettik. Aynı geçen seneki Garry'nin penaltı kaçırdığı Akhisar maçı gibi oldu. Daha sezonun ilk maçı, takımdaki taşların yerine oturması için 3-4 hafta beklemek lazım, milli maç arasından sonra oyunda düzelme olmazsa o zaman eleştiririz. Tek maçla yorgan yakmayın.
Boyle kayipler olabilir, daha 33 hafta var ve Nzonzi ve Falcao gelecek. Okadar da karamsar olmayin.
Sikeci tayfa 2 tane sampiyonlugu son gunde kaybetti, bide boyle dusunun.
99-2000de de antepe içerde 2-1 yenilip başladık ama ders alıp şımarıklıktan kurtulmak lazım2011-2012 sezonunda İBB'ye 2-0 kaybedip şampiyon olduğumuz sene vardı aynı o şekilde başladık. Sabır sadece sabır.
Yangin tayfa barcelona da ‘
Coutinho sonunda.....rafinya gunun en iyisi
Butun kupalari kazanacak tek yol ;
Ekli dosyayı görüntüle 56372
messi hariç herkese saydırıyorlardır onlar da
taraftar reaksiyonu internasyonel bazda çok farklı değil.
abd gibi avrupaya nazaran spordaki rekabetin çok farklı olduğu bir yerde bile küfür kıyamet yorumlar yapılıyor. reddit'ten takip ediyorum zaman zaman. hatta medyaları bizden fena denilebilir.
zaten kontrat yenilemek hata idi.
geçen sene ne güzel şampiyonluk gelmiş güzel bir veda fırsatı doğmuştu. bir jübile düzenlenir, stadyumda ayakta alkışlanarak uğurlanırdı. hem de son yılları çok iyi geçmemesine rağmen taraftar kucaklardı.
bazı şeyleri zamanında bitirmeyi bilmek lazım.