Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanatlara kimseyi almayiz artik geciniz

Babel
Jimmy
Feghouli
Emre Mor
Yunus
Adem

Hoca baska kanat almaz

feghouli haricinde bunlardan bir yol olmaz. sad but true.

böyle yazıp yazıp kendimizi kandırırız. bunların hangi biri top taşıma becerisine sahip. feghouli bile yapamıyor.

bize fişek gibi iki tane kanat lazımdı. birini sola direkt koyacaktık onyekuru'nun yerine. diğeri de feghouli'yi yedekleyecekti.

yanlış yaptık. gittik 33'lük pembe kafalı bir youtuber'a 3 yıl kontrat gömdük.

Hepsini üst üste koysan bir tane onyekuru etmez.
Buna katılıyorum ama şöyle
Babelin belli bir kalitesi var jimmy de baya iyi ama yedekten öteye geçemez
Ama Onyekuru gibi hızlı kanatları izlemeye alışmışız o yüzden kesinlikle o tarzda akıp gidebilecek skora katkı yapacak adam almalıyız

Ne yalan söyleyim bugünkü vasat morukları görünce, yabancı sınırı gelsin diyorum.

En azından altyapıdan oyuncu çıkarmak zorunda kalırız. Nagatomo, Donk, Mariano, Linnes, Mitro, Diagne gibi vasat yabancılarla yolları ayırmak zorunda kalırız.

Yoksa emin olun Donk'un sözleşmesini uzatır Terim seneye.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Deha.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kimse denizli iyi demiyor veya ben denk gelmedim aksine bu kadroyla kümede kalmaları mucize olur..
Kusura bakma satırlarca yazmışsın nezaketen okudum ama selçuk seriden iyi diyen birinin yazısı falan okunmaz.. Neye göre iyi selçuk neyi iyi yapabildi top ayağına değmedi yahu ikili mücadele zaten yok nasıl böyle bir kanıya vardın.. Selçukun bölgesinde cagne olsa eminim çok daha iyi oynardı..

Böyle tepkiler alacağımı biliyordum Akif ama demek istediğimi tekrar yazayım.

Öncelikle Selçuk, Seri'den daha iyi demedim, Seri'ye göre daha hazır dedim.

Selçuk'u ben de orta saha da görmek istemiyorum ve Donk-Seri başlasaydık diyenlerdenim ama maçın tamamını izlediysen Seri'den hücuma yönelik hiçbir hamle gelmedi çünkü hazır değil. Ne bir uzun top atabildi, ne dribbling yapabildi. Rakip iki kere topu ayağından alıp hızlı atağa çıktı. Bu demek değil ki Seri kötü oyuncu ama adam hazır değilim ya da uyum sağlayamadım diye bas bas bağırıyor maalesef.

Maçı izlerken hadi Seri bir kere de ileri oyna diye kaç kere iç geçirdim. Bu nedenle onun çıkmasını çok fazla yadırgamadım dedim. Tabi daha farklı değişiklikler de yapılabilirdi. Yoksa Selçuk'un savunulacak bir tarafı yok.

Zaten maçı veren ise Diagne-Ahmet değişikliği oldu. O ana kadar oyun gidişatı ortadaydı.

Falcao falan bosverin takım dökülüyor net 3 yıldır izlediğim en kotu takımdı , kosamadi bile takım

Selcugun mariano sarı kart yediği pozisyonda luyindama topla giderken pas almamak için rakibin arkasına nasıl saklandığını gördünüz mü :)

Takımda karakter koyacak oyuncu da yok , deplasmanlar kayıp yine bu sezon , Yazık !

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

feghouli haricinde bunlardan bir yol olmaz. sad but true.

böyle yazıp yazıp kendimizi kandırırız. bunların hangi biri top taşıma becerisine sahip. feghouli bile yapamıyor.

bize fişek gibi iki tane kanat lazımdı. birini sola direkt koyacaktık onyekuru'nun yerine. diğeri de feghouli'yi yedekleyecekti.

yanlış yaptık. gittik 33'lük pembe kafalı bir youtuber'a 3 yıl kontrat gömdük.
Babel taş gibi topçu kusura bakma ulan yanındaki adama verkaça girse o diagne arkasındaki adam bindirse o nagatomo adam da oynayamıyor bu yüzden nzonzi ve falcaonun gelişinden sonra linnesi sol beke çekersek babelin performansı baya artar

VFD 900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt