Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel taş gibi topçu kusura bakma ulan yanındaki adama verkaça girse o diagne arkasındaki adam bindirse o nagatomo adam da oynayamıyor bu yüzden nzonzi ve falcaonun gelişinden sonra linnesi sol beke çekersek babelin performansı baya artar

VFD 900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

beğenene bir sözüm yok ama ben beğenmiyorum.

benim kafamdaki kanat oyuncusu atlet olmalı. ya çizgiyi kullanmalı ya da kanat forvet gibi içeri dripling yapmalı. babel ilk çıktığı zamanlar ikinci tarz bir oyucuydu. o performans onu liverpool'a kadar götürdü. ama şu 33 yaşındaki hali bunu yapamaz artık. bu nedenle sıcak bakmıyorum. ve iddia ediyorum bundan 1-2 sezon sonra elden çıkaramadığımız için başımız ağrıyacak.

Konya maçı her anlamda çok özel. Son şampiyon sahasına dönüyor. Yeni transferlerle hemen hemen tam kadro sahada olma fırsatı olacak. Nzonzi ve Falcao ilk defa sahada olacak. Ve en önemlisi İmparator sonunda ait olduğu yerde olacak. Erken gol 5-6’ya götürür o maçı

Mağlubiyet değil de hazırlık dönemi dahil takımın performansı moralimi çok bozdu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu taraftar neden sneijder hastasıydı?Adam koşuyordu,terletiyordu formayı yenilgiyi kabullenmiyordu.Takım bir gol attığında en çok hep Sneijder seviniyordu.Belhanda'ya birinin bunları anlatması lazım.2 pozisyonla oyuna küserse bu iş olmaz.Galatasaray vasat sevici bi takım değildir hiç bir zaman da olmaz.Her zaman çok iyi olman lazım. Sneijderin yarısı kadar kariyerin yok ama kaprisin diz boyu.

terim hayranı olanlar selcuga da cok hayran.o yüzden twitterda selcuga laf bile edemiyoz bu dingiller yüzünden.hay selcuk sevsin sizi,kaptan kaptan ama 2012 ve 2013te iyiydi.lan yaprak sneijderde 2014 ve 2015te cok iyiydi.ne yapak yani?sneijder 2016da da kupa maclarında asist yapıp kupa kazandırdı en kötü sezonda.2015te şampiyon yaptı tek basına,derbileri aldı.sneijder neden kalmadı,o da kaptanı değil miydi bu takımın?onun emegi yok mu ,efsane degil mi?

Sa
Belhanda bana göre geldiğinden beri böyle topu kaptırdığı zaman ya da yanlış pas verdiği zaman oyundan düşen dirençli olmayan bir oyuncu. bazı maçlar da karşı takımın orta sahası zayıfsa öne çıkıyor prese dayalı oyuna gelebilecek bir oyuncu değil. Bize top rakipteyken basabilen rahatsız eden biri lazım.

Seri konusunda ise yeri 6 numara değil evet pres yapmaya çalışıyor ama tamda olmuyor arka alan boş kalıyor gibi.

Marcao geçen senede oynadı sıkıntıları var gibi ama destek olmamız lazım hırs ve stres daha kötü yapabilir,

Emre mor pişememiş bir oyuncu hızlı ve atik ancak pozisyonun sonunu getiremiyor gelişir diye düşünüyorum.

Diagne ağır kalıyor pozisyon alamıyor kesin gitmeli.

Bunlar benim görüşlerim paylaşmak istedim.. iyi nöbetler.

monacoyla kardeş kulup olduk.

oyuncu alışverişleri için ilişki kuracağız

falcaoyla fotoğrafı ben vermedim ama ondan çok daha önemli fotoğraflar var elimde

taraftar falcao için %99 içi rahat olsun

abdülrahim albayrak

Böyle tepkiler alacağımı biliyordum Akif ama demek istediğimi tekrar yazayım.

Öncelikle Selçuk, Seri'den daha iyi demedim, Seri'ye göre daha hazır dedim.

Selçuk'u ben de orta saha da görmek istemiyorum ve Donk-Seri başlasaydık diyenlerdenim ama maçın tamamını izlediysen Seri'den hücuma yönelik hiçbir hamle gelmedi çünkü hazır değil. Ne bir uzun top atabildi, ne dribbling yapabildi. Rakip iki kere topu ayağından alıp hızlı atağa çıktı. Bu demek değil ki Seri kötü oyuncu ama adam hazır değilim ya da uyum sağlayamadım diye bas bas bağırıyor maalesef.

Maçı izlerken hadi Seri bir kere de ileri oyna diye kaç kere iç geçirdim. Bu nedenle onun çıkmasını çok fazla yadırgamadım dedim. Tabi daha farklı değişiklikler de yapılabilirdi. Yoksa Selçuk'un savunulacak bir tarafı yok.

Zaten maçı veren ise Diagne-Ahmet değişikliği oldu. O ana kadar oyun gidişatı ortadaydı.

Ben Selçukun halı saha için bile hazır olduğunu düşünmüyorum adam hiçbirşey yapmıyor resmen casper gibi geziyor sahada.. Seriyi ben de hiç beğenmedim ama en azından futbolcu özellikleri taşıyor.. 1 kişi eksik Ken orta sahayı selçuk belhanda yapmak neyin kafası onu hiç çözemedim bu akşam bari ahmetle donku alıp donku koysaydı orta sahaya..

Hazirandan beri söylüyorum hoca belhandayi göndermediği her gün için pişman olacak bunu dillendirmese bile belli edecek terim gibi disiplinli prensipli biri için şu durum garip.
2 senedir belli ediyo zaten :) Terim günü nasil kurtaracaksa öyle davranır

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Arkadaşlar siz neden bahsediyorsunuz.

Hem şu futbolcu kötü , hem transfer istiyorsunuz.

Futbolcu satmadan futbolcu alamıyorsunuz bonservis ile. İstediğin adamı alamazsan menajerlere kalırsın.

Transfer nobetiydeysek bunu yönetime yazacaksın. Teknik direktor istediği adam bonservis ödenen gerek.

Kek yapalım diyorsun.

Adama liste veriyorsun adam eksik yada kalitesiz malzeme ile dönüyor. Sonra kek yapmaya çalışıyor ama şu anda tarif yalnis, düzeltmeye çalışıyor bakıyor malzeme eksik. Sonra tat vermiyor kek. Sonuç usta var elinde ama acemilere bırakmış laubali çalışıyorlar başarılı olmuyor.

%60 yönetim malzeme eksik yeterli değil.
%25 hoca.. acemilere bırakmış laubali demiş

Gerisi futbolcular konstrasyon ,fizik bitik. Şahsi oyun var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt