Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
silmedi.ali yavuzun oynaması şart.çekdar da 21 yasında,onun da oynaması gerekiyo.u21e alamazlar.u21 yok çünkü artık.bunun dıısında cekdarın bölgesinde atalay ve mustafa kapı var.ışık kaan sezon boyunca takımlaydı gecen sezon

çektar artık bizim oyuncumuz değil..100 euroya akhisara satıldı.. akhisar satarsa %20 kar payı verecekmiş bizim kulübe

Şimdi bu sene A Takım'a Batuhan Şen, Mustafa Kapı, Atalay Babacan ve Erencan Yardımcı alındı değil mi? Transfermarkt'a göre öyle görünüyor.

kimler alındı bilmiyorum ama belirli bir yaşın altındaki oyuncular tff'ye verilecek 28 kişilik listede olmak zorunda değil. istediğimiz vakit oynatabiliriz onları.

şu 1 ay önce gündeme gelenlere bi bakacagım.seri 1 ay,nzonzi 1 ay sürdü.falcao öyle.nzonzi temmuzda olmamıstı,1 ay sonra geldi.bi stoper var mı bakayım
gurbetçi türk bulamıyoruz 14 yabancının suyunu çıkardık gittik jimmy i bile türk olarak oynatiyoz. 1 stoper 1 ortasaha 1 santrafor yok mu sinan gümüş gibi

Muslera
XXX Luyindama Marcao XXX
Nzonzi Seri
Feghouli XXX XXX
Falcao

eksik bölgelere 4 tane genc adam alabilsek baya saglam takim oluruz. mariano nagatomo belhanda artik olmamali. babelden ümitli degilim.​

Aklın yolu bir.
Lig başladı ve biz yukarıdaki doğru planlamaya göre geçen seneye baktığımızda sadece bir oyuncu değişikliğiyle ilk maçımıza çıktık.Bu çok büyük iş bilmezlikdir.Hatta rezillikdir.

Hani bir senede bu kadar oyuncu alınmaz.Heleki ffp sıkıntısı varken en azından beklerin birisini seneye değiştiririz falan dedik.Hatta ikisiyle bile bu sene idare ederiz dedik.Ama diğer mevikiler eksiksiz halledilmesi lazımdı.
bu arada marcaonunda ilerleyen zamanlarda çok ciddi sıkıntılar çıkaracağını düşünüyorum.

belhandanın oynadığı mevkinin çok önemli olduğunu düşünüyorum.belhandanın meliyetine baktığımızda bu adamın yerine şu denizli maçını tek başına alabilecek bir oyuncu bile bulabilirdik.
belhandanın yerine ve sol kanada kesinlikle adam şart.

Maç sonu mikrofonlara falcao sorusuna verilen cevap taraftarı gerizekalı yerine koymaktır.O açıklamayı neden maç önce si yapmadın diye sorarlar adama.
mustafa cengizde nzonzinin basın toplantısında 10 defa falan dünya yıldızı dedi.
başkana göre her alınan oyuncu dünya yıldızı.O dünya yıldızlarını zamanında getirip oynatsaydık fena olmazdı.

Belhanda yerine Atalay olsun. Atalay sadece sahadaki enerji ve ruhu ile daha iyi oynarm
Belhanda bu sene futbolu ile değil agresif olması dert.
Ah keşke. Bu oyun ve sonuçlar böyle giderse zaten Fatih Terim neşteri fena vuracak takıma bence. Ama keşke bu durum daha kötüye gitmeden yapsa da Atalay forvet arkası oynasa. Dinamizm katabilir orta sahaya.

Feghouli ve Babel gibi statik kanat oyuncuların varsa dinamik oyuncular lazım. Yani top bu isimlere geldiğinde servis yapacak hücum oyuncularının topsuz koşu yapmaları lazım. Belhanda, Diagne, Feghouli, Babel bizim ligdeki agresif oyunda zorlanacak 4'lü olur. Özellikle Babel transferi iyi bir transfer tamam ama 3 yıllık sözleşme bir o kadar bu transferi sıkıcılaştırıyor.

emre'ye bugün çok kızdım. girdikten sonra top rakipteyken öylesine gezindi. kanadı o kadar boş kaldı ki oradaki bek iki kere rahat rahat top getirdi oradan. biri olmadı ama diğeri golle neticelendi. golü yememizin sebebi oldu adeta.

eğer işin bu yönünde hiç olmayacaksa özellikle deplasman maçlarında oynamasını zor görüyorum. iç sahada rakip fazla tehdit edemeyeceği için şans bulabilir.

emre takımda birilerini görevlendirip abilik yapılmayla falan düzelecek biri değil. Terimin özel ilgilenmesi lazım antrenmanlarda. bireysellikten sıyrılıp takım oyuncusu olması lazım. bunu başarabilirse çok büyük bir oyuncu kazanmış oluruz. başaramaz kafasına göre devam ederse kendisi kaybeder.

İhtimal vermiyorum. Olsalar bile 3-4 milyon Euro verirler. Bize en az 15 verecek bir sponsor lazım. O da yalnızca yurt dışı firması olur. Falcao Nzonzi ya da alırsak Ribery tarzı adamlar.. Bu adamlarla yazın Avusturya’da idman yapmak yerine Amerikada Asya’da idman yaparak yayılırsın. Taraftar kazanırsın. Biraz kulübü düzgün yönetirsek sponsor desteği çekmek zor olmaz. Daha fazla yabancı taraftar kazanmak zor olmaz
15 m euroluk sponsorluk mümkün değil 6-7 m euro ancak buluruz nef cok az veriyor trabzon bile 3m euroyla vestelle anlastı

kesinlikle katılıyorum ama abi sende iyi biliyorsun terim baskın karakter yanında öyle işine karısacak fikir verecek hatta yanlıs yapıyorsun diyecek adam asla istemez
terim vefalı ve biatcı diye bu ücünü tutuyor

düsünelim hocanın yanında hagi okan bülent kaptan yada ergun emre aşık bunlar neden yok !!

terim sonrası bize gelebilecek yerli hocalar kimlser oalbilir?

golü yerken selçuk ve belhanda santra çizgisinde durup maçı seyrediyorlardı..
ilk golde de emre bomboş bıraktı adamı geri dönmedi net şekilde. Bizim bekler ligi götürür ama işte asıl mevzu o değil. Eğer takım dişlisinde performans düşüklüğü varsa bu beklerin hatalarını kapatamazsın.

Takım havuz problemi gibi, biri 2 saatte dolduruyosa digeri 1 saatte bosaltiyor. Nzonzi ve olasi falcao ile takim duzene gecer, fegh falan var konyayi 5leyip baslariz lige

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Selamun aleykum değerli arkadaşlar :)

İki gündür hesaptaki sorundan dolayı giremiyordum, farkettim ki bu foruma bağımlıymışım ben 😅 pek fazla yazmıyorum normalde ama çok okurum :)

Twitter'da bu akşam hakemin Galatasaray'ı koruduğuna yönelik yoğun kampanyalar başlamış

Değerli Galatasaray ailem,
Biliyorum bugünkü kötü futbol hepimizin canını sıktı
Ama bu takım bu sene yine şampiyon olacak inşallah bunu hep birlikte göreceğiz
Bu söylediğim bir temenni veya sizi rahatlatmak için söylenen bir söz değil hakikatin ta kendisidir
Biz yeter ki Yönetim,Futbolcu ve Taraftarıyla Türkiye'nin hiç bir kulübünde olmayan olağanüstü bağ ile yine birbirimize bağlı olalım
Yönetime ve Hocamıza güvenelim
Unutmayalım ki onlar bizden daha az Galatasaraylı değil
Eksikler giderilir ve takıma gereken destek verilirse bu yolun sonu aydınlık inşallah
Bize bugün düşen ''Sefası da bizim cefası da'' sözünde geçen cefayı çekmektir
Her şey çok güzel olacak
Saygılar :hat:

emre takımda birilerini görevlendirip abilik yapılmayla falan düzelecek biri değil. Terimin özel ilgilenmesi lazım antrenmanlarda. bireysellikten sıyrılıp takım oyuncusu olması lazım. bunu başarabilirse çok büyük bir oyuncu kazanmış oluruz. başaramaz kafasına göre devam ederse kendisi kaybeder.

onyekuru epey yol katetmişti geçen sene. bakalım emre yapabilecek mi

ama benim kanaatim işinin zor olduğu yönünde. dortmund'un çöpe yolladığı adamın sıkıntısı öyle kolay çözülmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt