Dostlar 3lü defansı Fatih terim hazırlık maçlarında denedi özellikle fiorentina maçında görebiliriz yani daha önce çalışılmış bir taktik yenikken 3.5.2 yada 3.6.1 e dönmek tamamen Fatih’in taktiği bu günkü yenilgiyi buna bağlamak doğru olmaz takım ne oynarsa oynasın bu temposuz isteksiz oyunla ne yapsak boşa
Hafızaları biraz canlandıralım Tudor aktif dinlenme antremanlarında sıklıkla 5.2 top kapmaca oynatırken fatih terim ayak tenisiyle geçiştirdi şu üzerindeki rehaveti atması gerekir Fatih hocanın
Herkes beklerden şikayetçi ama asıl sorun “açıklar” beklere yardım etmiyor ne adam kovalıyorlar ne de hücumda zenginlik söz konusu (bir çoğunuz belki karşı çıkıcak) ama jimy çok formsuz Emrenin zamana ihtiyacı var ilk gol de dikkat edin koşuyu kesiyor ve savunmayı zor durumda bırakıyor gol tamamen onun hatası değil ama kelebek etkisi işte herkes biraz öz veride bulunduğu vakit hersey daha farklı olabilir
Babel çok şey yapmak isterken hiç birşey yapmasına neden oluyor gereksiz 3 kişinin arasına girmek efor sarfetmek gibi
Orta göbek son iki maç yaptıkları en iyi şey yana ve geriye oynamak belhanda seri Selçuk bu üçlü okeyde bile yan yana gelmemeli bu arada insallah serinin gerçek oyunu bu değildir
Haftaya g.t yırtsanız da benim açımdan en doğru değerlendirme deplasman maçları olacak çünkü sürekli taraftar baskısıyla oynayan oyuncuları görmekten sıkıldım
Belhanda ya birinin kazandığı paranın helal olması için varını yoğunu sahada göstermesi gerektiğini anlatması gerek (belhanda nezdinde diğer oyunculara da)
Biraz uzun oldu kusura bakmayın
iPhone cihazımdan
Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi