Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmet çalık girdi 3 dakika sonra ilk golü yedik bu adam defansa gecince defansın düzeni bozuluyor arkadas ugursuzun beceriksizin önde gideni cenk diye bir yedek kaleci vardı o da cok ugursuzdu ispanyaya yolladıkta kurtulduk :asd:

Vala Kolarov hem solu hem beki çözer. Yönetim bu hamleyi yapsın/yapmalı. 1 aydır stoper lazım diyen bir avuç kişiyiz şurada. Planlamanın en kötü yeri orası. Şener gerçekten oynar bu Mariano'nun yerine. Sakat sanırım. Mariano satılamıyorsa Linnes satılsın Kolarov alınsın. Scout bek baksınlar seneye.

Babel'e sağ kenardan bağıran olması lazım geri dönmesi için. Hiç beğenmedim bugün. Diagne çıkınca ve Emre Mor girince de 9 kişi kaldık. Penaltıdan sonraki ne yaptığını bilmez hal herkesi gerdi. Gerçekten 15 dk da 2-0 olacak, kırmızılar penaltılar nereye geldi. Bu Denizli de çok kötü takım. Yenseydik de çok kötülerdi. Sınav olarak görülecek bir maç dahi değildi esasında.

Konya maçı biraz ne olduğumuzu gösterir. Gol olunca "erken attık geç atsak iyiydi" diye düşünen bir hoca olacak. Bakalım hücumda ne yapacağız.

Bana belki kızacaksınız ama selçuk ve donk bu haldeyken yerli Mehmet topalı almak mantıklı gelmeye başladı.. Tamam kötü durumda ama en azından adamda hırs var mücadele var yedekte selçuk olacağına topal olsun daha iyi.. Şu an resmen gamsızlar ordusuyla oynuyoruz
O sanki bunlardan farkli

2011-2012ye benzedi skor açısından yani...basaksehir macı ve musleranın hatası sonrası çok daha kötüydük galiba.eboue sag kanattı sanki o maç.sabri oynuyodu vs elmander yoktu
hoca ile çoğu sezon lige kötü başlaıyoruz zaten diyecektimde bugunle beraber sadece 3 sezon olmus.
antep
ibb
denizli

Vala Kolarov hem solu hem beki çözer. Yönetim bu hamleyi yapsın/yapmalı. 1 aydır stoper lazım diyen bir avuç kişiyiz şurada. Planlamanın en kötü yeri orası. Şener gerçekten oynar bu Mariano'nun yerine. Sakat sanırım. Mariano satılamıyorsa Linnes satılsın Kolarov alınsın. Scout bek baksınlar seneye.

Babel'e sağ kenardan bağıran olması lazım geri dönmesi için. Hiç beğenmedim bugün. Diagne çıkınca ve Emre Mor girince de 9 kişi kaldık. Penaltıdan sonraki ne yaptığını bilmez hal herkesi gerdi. Gerçekten 15 dk da 2-0 olacak, kırmızılar penaltılar nereye geldi. Bu Denizli de çok kötü takım. Yenseydik de çok kötülerdi. Sınav olarak görülecek bir maç dahi değildi esasında.

Konya maçı biraz ne olduğumuzu gösterir. Gol olunca "erken attık geç atsak iyiydi" diye düşünen bir hoca olacak. Bakalım hücumda ne yapacağız.

babel onyekuru'yu pek çok yönden aratacak bence. geriye yardım etme noktasında onyekuru özellikle ligin ikinci yarısında çok yol katetmişti. zaten genç de bir oyuncu olduğu için enerjisi rahat rahat yetiyordu. babel 33 yaşında, enerjisini kontrollü kullanmak durumunda. savunma yardımı yapması kolay değil. diğer kanatta bugün oynamayan feghouli de öyle. emre ise genç olsa da yarı sahayı geçmiyor.

beklerimizin durumu da iyi değilken kanatların böyle olması işleri daha da zorlaştırıyor.

Bu arada şahsen Ribery'i isterim. 35 yaşında olsa da kalitesi tartışılmaz.

takım bu kadar yaşlıyken bence pek doğru bir hamle olmaz.

bizim ihtiyacımız olan öyle fazla üst düzey olmayan, patlayıcılığı ile tehdit yaratabilecek bir kenar oyuncusu. eğer biraz da bekine yardım etmeyi öğretirsek en azından bazı sorunlara çözüm buluruz öyle bir oyuncu ile.

ama mevcut tabloda hem bonservis ödeme problemi, hem de yabancı kontenjanını düşünürsek boşa hayal kuruyoruz gibi.

takım bu kadar yaşlıyken bence pek doğru bir hamle olmaz.

bizim ihtiyacımız olan öyle fazla üst düzey olmayan, patlayıcılığı ile tehdit yaratabilecek bir kenar oyuncusu. eğer biraz da bekine yardım etmeyi öğretirsek en azından bazı sorunlara çözüm buluruz öyle bir oyuncu ile.

ama mevcut tabloda hem bonservis ödeme problemi, hem de yabancı kontenjanını düşünürsek boşa hayal kuruyoruz gibi.
Bu seneyi kaybetmek istemiyorsak, Ribery'i getirilebilir. FFP bitene kadar bir şekilde kiralıklar ile devam edeceğiz. Ribery'i de Türkiye ligini bir sene rahat götürür.

acaba selçuk kendisine verilen parayı protesto ediyor olabilir mi? bu nasıl bir penaltı kullanmak?

İlk maç ne oldu hemen eleştirmeyin yorumlarına katılmıyorum çünkü borde maçını çık takım bütün hazırlık maçlarındaki döküldü özellikle son kupa maçı ve fiorentina maçları bize msjdı bu msjların yenisine Denizli de eklendi artık msjları doğru okumamız gerekir bir birimizi yıpratmadan derleyip toplamaktan bahsediyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt