Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun kurmak için 50 pas yapıyoruz adamlar faul alınca oyunu hızlı başlatip topu rodellagaya atıyorlar hem tehlike yaratıyorlar hemde kart görüyor bizim defans yazık bu takım bu kadar mı ağır çıkar

O kadar transfer yapılıyor girenler çıkanlar oluyor ve maç sonu yine donk forvet bir şekilde. Böyle bi ezik edebiyatı yakışmıyor Galatasaray’a. Akılları sıra malzeme bu kadar mesajı veriyorlar. Salak salak değişiklikler yapmazsan donk da forvete gitmek zorunda kalmaz

sağ bekte şener oynasın. kızanlar olacak ama ciddiyim. ki şener hiç fena değildir. Hızı gücü var hiç değilse. Mariano bitmiş artık. nagatomo en azından hala güçlü bi sene idare eder.

mariano belhanda diagne gitmeli. Bunların futbolla işi bitmiş artık

Arkadaşlar herkes onu alalım, bunu alalım diye çok güzel yazıyor da.... Nasıl olacak?

Belhanda yerine vedat muric gibi birini alsaydın vucudunu koyar faul alır defansı çıkarmaz pres ile topu saklardi 4-4-2 oyna belhanda olmasın bu takımda

Bu ekonomilerle şampiyonlar liginde anca gruptan çıkarız.Millet paraya bakmadan transfer yapıyor biz denk getirmeye uğraşıyoruz.Uefa Fifa rekabet istiyorsa bu işe el atsın önce.Ki kimse kabul etmez tabi böyle birşeyi o da ayrı mevzu

Bizim Fatih hocanın yanına çok iyi bir taktisyen yardımcı lazım. Antrenmanda birazcık taktik çalışalım nolur y. Resmen doğaçlama oynuyoruz bir duran top taktiğimiz bile yok

Sahada oyunu okuyan yardımcı yok.Biz de izliyoruz onlarda izliyor işte

Beyler musterih olun cok sahane transferler yapmisiz ve yapiyoruzda halen. Dun aksamdan beri telefonum susmadi rakipciklere saglam korku salmisiz :) ilk elin gunahi olmaz.

Şu Diagne üçün, beşin hesabını yapmadan satılmalı artık. 8-10 arası bir meblağa gitse bile sevinirim şahsen.

Şu saatten sonra gelecek Mehmet Topala sesimi çıkarmam valla. Benim tek korkum ilk 11 için gelmesiydi artık o mümkün değil o Selçuğu görmek istemiyorum artık.

Falcaoyu dahil edersek mevcut 11'de 3 defolu adam var. Mariano-Nagatomo-Belhanda. Bu 3 değişikliği bu sene yapacağımıza zerre inanmıyorum ama zararın neresinden dönersek kar bence.

Diagne 10
Belhanda 9
Mariano 2

gibi satışlar yapsak 1 sol bek+Banega alabiliriz hatta belli bi miktar ücret kalır onuda Emre Morun opsiyonunu düşürürüz. Nagatomo interde genelde sağ bek oynadı oraya çekip Linnesle yedekleyip adam akıllı bi sol bekle oynarsak tek zayıf bölgemiz en azından sadece sağ bek olur. Belkide Nagatomo+Linnes orayı götürür.

Şu 2 hamleyi yapmamız gerekiyor. 2.forvet mi gelmeli yedek olarak yoksa hızlı bi kanat mı gelmeli o konuda hala kararsızım. Fegi ortaya çekip Emre Morla başlayabiliriz aslında

sağ bekte şener oynasın. kızanlar olacak ama ciddiyim. ki şener hiç fena değildir. Hızı gücü var hiç değilse. Mariano bitmiş artık. nagatomo en azından hala güçlü bi sene idare eder.

mariano belhanda diagne gitmeli. Bunların futbolla işi bitmiş artık

şener oynayacak zaten.

Şu saatten sonra gelecek Mehmet Topala sesimi çıkarmam valla. Benim tek korkum ilk 11 için gelmesiydi artık o mümkün değil o Selçuğu görmek istemiyorum artık.

Falcaoyu dahil edersek mevcut 11'de 3 defolu adam var. Mariano-Nagatomo-Belhanda. Bu 3 değişikliği bu sene yapacağımıza zerre inanmıyorum ama zararın neresinden dönersek kar bence.

Diagne 10
Belhanda 9
Mariano 2

gibi satışlar yapsak 1 sol bek+Banega alabiliriz hatta belli bi miktar ücret kalır onuda Emre Morun opsiyonunu düşürürüz. Nagatomo interde genelde sağ bek oynadı oraya çekip Linnesle yedekleyip adam akıllı bi sol bekle oynarsak tek zayıf bölgemiz en azından sadece sağ bek olur. Belkide Nagatomo+Linnes orayı götürür.

Şu 2 hamleyi yapmamız gerekiyor. 2.forvet mi gelmeli yedek olarak yoksa hızlı bi kanat mı gelmeli o konuda hala kararsızım. Fegi ortaya çekip Emre Morla başlayabiliriz aslında
Kesinlikle böyle bir hamle gerekiyor ama Babel konusunda ben ümitliyim o adam daha iyisini yapar fakat mariano bitmiş okeye dönüyor nagatomoyla linnes sağı idare edip bitane fişek gibi sol ayaklı bek alabiliriz

Muslera

Linnes Luyindama Marcao Sosa

Nzonzi Seri
Feghouli Acheampong
Babel Falcao

Belhanda satılırsa kurulabilecek en iyi 11 mevcut mali şartlarda Sosa Stutgart ta oynuyor Hırvat iş yapar.

Bazi arkadaslar belhanda ve babeli gömmus bende belhandaci degilim ama ilk yarida takimin en iyisi belhandaydi oyun genelinde de babel kirmizidan sonra iş bitti zaten degerlendirmeye bile almiyorum

Oyun kurmak için 50 pas yapıyoruz adamlar faul alınca oyunu hızlı başlatip topu rodellagaya atıyorlar hem tehlike yaratıyorlar hemde kart görüyor bizim defans yazık bu takım bu kadar mı ağır çıkar
hiç bir oyuncuya kızmıyorum. Bi plan yok bi ezber yok. Topu alan elını acıyor kıme pas atayım dıye. 30 mılyonluk serı cıkıyor kı adam 6 no degıl selcuk 90 dk sahada. Baya baya dalga gecmektır bu. Serıyı sankı hıc ıstemedıler yonetım zoruylan alındı dıyecektım nerdeyse. Cunku ancak bu sekılde seri gibi adam harcanabılırdı selçuk için.

Barca da yenılır realde. Top bu gırmez. Hatırlayın tek kale oynadık ts ye onur neler kurtarmıştı gıbı. Fb ye tek kale oynadık bı tane geldıler attılar gıbı.

kım burada portoya yenılınce kızdı. Cunku bı oyun vardı. Ha mac sonu 2. baskanımız futbolcular mutlu vs dıyıp guzel oyunu golgelese de ( hangı gs futbolcusu yenılgı sonrası mutlu olabılır kı )

Bı oyun planı olmadıkca bıreysel yeteneklere kalıcaz. Artık herkes farkında oyun planı aksıyor konu futbolcudan daha otesı. Oyle bır lıg kı burası tek yedegı sınan olan bız uc tane yeteneklı adamla sampıyon olduk. Tabı bırde gs markası ve ıc sahada kı taraftar gucu. Zaten dıs sahalar foyaları hep ortaya cıkardı. Dıs saha zaten taktık teknık oyun planı denen seyı acıga cıkarır. Deplasman denızlı bıle olsa bı oyun planı sarttır. Cunku kondısyon denen sey artık oyle daglar gıbı farklar yaratmıyor. Cunku her takım ıyı kondısyonlu artık. Ve yabancı serbest her takımda yeteneklı adamlar var.

Ic sahada yıne cosucaz ama babelle fegholı ıle oyun hızımız artmaz. 5 e 1 hucum yakalasak ceza sahasına gıdene kadar 6 ya 5 oluruz. Yavas takımız.

Tavsıyem emre mor ılk 11 oynamalı. Feghoulı 10 no.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt