- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
Biz nerdeyiz bu kamiller nerde hayal dünyasında yaşıyorlar yazık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk yarı Diagne iyi oynadı hele bitane sağdan Mariano'ydu sanırım yerden ortasının üstünden atladı arkadaki adamlar uyumasa atarlardı. Diagne'ye en kızdığım pozisyon Babel'in orta şut karışımı vuruşu vardı sağdan top enteresan sekip kaleciyi aştı orda uyumasa konsantre olsa boş kaleye atardı.Ben Falcao’nun gelmesiyle hücum gücünün artacağını düşünüyorum. Halı sahada bile potansiyeli düşük adama pas atarken korkak istemeyerek atarsın. Şu an takımdaki Diagne havası da o şekilde. Çok az topla buluşuyor. Alan açmıyor çok durağan. Falcao’nun sahte koşuları bile bize çok hücum etkisi yarattıracak
Geleceğin takımını kuracağız 11'i
Muslera
Mariano
Luyi
Marcao
Naga
Selçuk
Seri
Belhanda
Jimmy
Babel
Diagne
Emekli sandığı gibi muazzam.
Kimse ffp demesin, sezon başı bir sürü boşta ve kiralanacak genç futbolcu vardı.
Dün takımda Selçuk sahada hiç yoktu. Seri’de çıkınca orta sahada tamamen oyun yükü Belhanda’ya kaldı. Belhanda topu aldığında ikili baskı ile durdurdular. Selçuk’ta pas almaktan kaçıp saklanınca ya da top ona geldiğinde topu dahi uzaklaştıramayınca orta saha çöktüSneijder her takımda oynar.Belhanda iyi işleyen bir takımda maç içinde 5-10 dk oynar.Zaten bu yüzden Kariyerindeki en büyük takım Galatasaray.Adamın Bir maç 90 dakika süreklilik gösterdiği oyun yok.
Kaçırdığı gol ??? Herhangi bir forvet orada topu köşeye bırakırdı. İlk 30 dk dışında sahada yoktuİlk yarı Diagne iyi oynadı hele bitane sağdan Mariano'ydu sanırım yerden ortasının üstünden atladı arkadaki adamlar uyumasa atarlardı. Diagne'ye en kızdığım pozisyon Babel'in orta şut karışımı vuruşu vardı sağdan top enteresan sekip kaleciyi aştı orda uyumasa konsantre olsa boş kaleye atardı.
Transfer olmadan elimizdeki kadroyla Denizli maçına çıkaracağım 11;
Muslera-Linnes-Luyindama-Marcao-Nagatomo-Donk(6)-Seri(8)-Babel-Belhanda-Emre Mor-Diagne.
Hocamın çıkardığı 11;
Muslera-Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo-Seri(6)-Selçuk(8)-Babel-Belhanda-Jimmy-Diagne.
Bazı ukalalar gelecektir. “ hocadan daha mı iyi biliyorsun yeaaa “ diyecekler.
Şimdiden söyleyeyim. Hoca gerçekten yaşlanmış. Yardımcılarını seçemiyor. Amigo alıyor yanına. Taktik falanda demiyorum artık orası zaten yok. Bu sezon en azından doğru oyuncuları doğru mevkilere koysa yeterli benim için. Sezon sonunda şampiyon bile olsak yollar ayrılmalı. Her sene kötü futbol, kaos futbolu izlemek zorunda değiliz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim hatırladığım Jimmy ile Belhanda kullandı topları ?
Pas çok yakın geldi düşe kalka vurdu orda. Herhangi bir forvette atamazdı o golü iyi bir forvet atardı ancak zaten öyle bir forvet olsa satardıkKaçırdığı gol ??? Herhangi bir forvet orada topu köşeye bırakırdı. İlk 30 dk dışında sahada yoktu
Yapar ama belhanda sıkıntısı var .SERİ
NZONZİ---DONK
orta sahası iş yapmazmı
Allah rahmet eylesin iyi bilirdikTerimle bu sezon veya 2 sene icinde artik bitmeli. Artik olmuyor, naparsan yap. Gecen sezon 33 yaskinda Tedesco taktilsel ders verdi hem deplasmanda hem evinde.
Terim rahmetli oldugu zaman, kulube mi kapatacaz? artik nasil fenerbahce zamaninda Daumla lige ambargo koyduysa, bizde modern futbolu oynatacak Alman veya, baska bir teknik adam lazim. Terim kendine gelistirmiyor, yani up-date yapmiyor. 61 yasindaki Lucien Favre Dortmunda harikalar yaratiyor, ama adam surekli degisiyor.
Mourinho neden hala kulup bulamadi? cunku kendine yenilemiyor.
Futbol cahili derken ? Marcaoyu savunuyosan sen cidden futboldan anlamiyosun. Seninle tartismam bile
Milyon kulüp içerisinde kaç tanesi senin üstün? Azcık rasyonel cevap renktaş.FFP demeyelimde dünyada milyon kulup var her boşta olan genci bizmi alacağız![]()