Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao
Kaan Ayhan
Mehmet Ozcani

Alin. Diagne + o belhanda serosunu yolla

Nando
Linnes Luyi Kaan Nagatomo
Seri Nzonzi
Emre Fegh Babel
Falcao

Yap rahat rahat izle

stoper istedi 8m euroya luyindamayı aldırdı,marcaoyu aldırdı
bek istedi şeneri aldırdı,ömeri emreyi aldırdı
forvet istedi 13m euroya diagneyi aldırdı,hala da forvet istiyor
orta saha istedi seri ve ndonziyi aldırdı

arkadaşlar yönetim daha ne yapsın insafa gelin?
bu takımın en büyük sorunu teknik adam sorunudur
bence acilen gönderip alman bir hocayla anlaşmalıyız

Orta Saha ve Hücum hattının bu şekilde olması lazım .

Kusura bakmayın ama belhanda ya yer yok bu takımda. Dün sinir krizleri geçirdim resmen. Tam 4 topu rakibe verdi göz göre en tehlikeli yerde ve hepsi kontra oldu defans mala bağladı

1770831_Galatasaray_SK.jpg
.

Acı gerçeklerle yüzleşelim bu sene şampiyonluk yarışı fenerbahçe ve trabzonspor arasında geçer.

stoper istedi 8m euroya luyindamayı aldırdı,marcaoyu aldırdı
bek istedi şeneri aldırdı,ömeri emreyi aldırdı
forvet istedi 13m euroya diagneyi aldırdı,hala da forvet istiyor
orta saha istedi seri ve ndonziyi aldırdı

arkadaşlar yönetim daha ne yapsın insafa gelin?
bu takımın en büyük sorunu teknik adam sorunudur
bence acilen gönderip alman bir hocayla anlaşmalıyız
Aaa çok haklısın geçen sene yarı yarıya azalırken yediğimiz gol sayisi sorun yoktu adam ne forvetler istedi bunlar ciner abileri para kazanacak diye diagne eşeğini aldı geçen sene şampiyonluğu satıyordu yönetim beyler

Bu sene falcao da gelirse hocanın yönetim hakkında ve kadro hakkında tek kelime etmemesi lazım.Geçen dönemlerde haklıydı.

Takım 10 oyuncu transferi yapmış hala daha 4-5 ttansfer bekleyen var. Geçin o işi. Falcao ile transfer kapanır. Belki bir yedek forvet alırlar.
Alınan 10 oyuncunun çoğu yaşlı ve yavaş o zaman planlamada sıkıntı var malesef kamyon gibi ağır takımız.
Bu işin çözümü artık seneye kaldı. 2 tane hızlı dinamik bek (bknz novak, pereria) 1 tane dinamik ortasaha (bknz dorukhan, mehmet özcan) 2 tane sprinter kanat ( bknz onyekuru, gary)
Seneye bu hamleleri yapmamız gerek.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Konya maçında marcao nagatomo Mariano leşçuk kesinlikle kadroda bile olmamalı formanın garanti olmadığını görmeliler ve biran önce kendilerine gelmeleri lazım

Hoca taktik bilmiyor gibi bi laf etmem, edilmez. Hocaya ve kazandırdığı onca kupaya ayıp, yazık, hakarettir.
Ama hoca kendini yenilemiyor bunu söyleyebiliriz. Keşke çıksa benim kafamdaki taktik şu, eksiğimiz şu, yapmamız gereken şu dese.

Konya maçında marcao nagatomo Mariano leşçuk kesinlikle kadroda bile olmamalı formanın garanti olmadığını görmeliler ve biran önce kendilerine gelmeleri lazım
LEŞÇUK Çaycılık yapsın Floryada arada pasta kessin komiklikler yapsın Dandik kupa maçlarındaki amatör takımlara karşı bile oynatılmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt