Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süleyman Luş a takım sol beki için hazır değil mi daha

stoper istedi 8m euroya luyindamayı aldırdı,marcaoyu aldırdı
bek istedi şeneri aldırdı,ömeri emreyi aldırdı
forvet istedi 13m euroya diagneyi aldırdı,hala da forvet istiyor
orta saha istedi seri ve ndonziyi aldırdı

arkadaşlar yönetim daha ne yapsın insafa gelin?
bu takımın en büyük sorunu teknik adam sorunudur
bence acilen gönderip alman bir hocayla anlaşmalıyız
Abartmayalım.

Bende sana ironi yapiyorum anlayamiyosan senin sorunun ben de biliyorum oynamadigimizi demek istedigim senin bu defans hattini CL de haşat ederler. Fiorentina duzeyindeki takimin yaptiklarini gorduk

Defans ileri uçtan başlar kaleciye kadar gider. Diagne, Belhanda, Selçuk, Jimmy, Mariano, Nagatomo gibi adamlar topu biz gibi izlediler maçta. Ne baskı ne kademe hak getire. Savunma sadece stoperlerle yapılmaz bunu anlayın artık lütfen

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Defans ileri uçtan başlar kaleciye kadar gider. Diagne, Belhanda, Selçuk, Jimmy, Mariano, Nagatomo gibi adamlar topu biz gibi izlediler maçta. Ne baskı ne kademe hak getire. Savunma sadece stoperlerle yapılmaz bunu anlayın artık lütfen

Defans hatti derken ztn bekleride koyuyorum. Nagatomo bitik mariano bitik selcuk gibi adam hala bu takiimda 90 dakika top oynuyosa biz izlemeyi birakalim bu futbolu

Milyon kulüp içerisinde kaç tanesi senin üstün? Azcık rasyonel cevap renktaş.
Milyon diyerek abartı yaptım tabiki de şöyle düşüne biliriz İngiltere italya fransa almanya ispanya ligleri bizden net üstün ligler ortalama 18 takımdan 90 takım yapıyor diğer liglerden de 10 takım desen 100 takım var kaba taslak. Kolay değil yani demeye çalıştığım herkes iyi oyuncuların hemde bedelsizse peşinde oluyor.

Bir maç kötü oynasın Süleyman Leş yapar bu taraftar onu. Zır cahil bir kitleye sahibiz malesef

images

Bizim tüzüklere göre teknik ekip seçimle gelmiyor. Yahu yönetimle ne alakası var oyuncu değişikliğinin? Adam sana malzemeyi vermiş işte?

engin bilginle beni bilgilendirdiğin için teşekkürler.Benim bundan haberim yoktu.
gerekirse Galatasarayın menfeati için teknik ekipde gider.

evet eksiksiz bir şekilde dünya yıldızlarıyla donatmış kadroyu haklısın.Hepside şu an oynamaya hazır.

çok dar açıdan bakma göremezsin.Ben başımızdakilerin ne halt olduğunu çok iyi biliyorum.Geçen seneden beri çok iyi takip ediyorum.

Milyon diyerek abartı yaptım tabiki de şöyle düşüne biliriz İngiltere italya fransa almanya ispanya ligleri bizden net üstün ligler ortalama 18 takımdan 90 takım yapıyor diğer liglerden de 10 takım desen 100 takım var kaba taslak. Kolay değil yani demeye çalıştığım herkes iyi oyuncuların hemde bedelsizse peşinde oluyor.
Ben demiyorum ki git bize Sancho, Joao Felix kalitesinde getir. +30 takım kuruldu. 11 oynayabilecek 6 tane 26 yaş altı oyuncumuz yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt