Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk İnan ve Donk'u hiç takımda tutmayacaktık bu takımın orta sahası geçen sene zaten kötüydü bu iki 33'lük adamdan bu sezon kurtulmalıydık. Nzonzi-Belhanda-Seri'ye bişey olduğunda bunlar berbat eder orta sahayı adam almamız gerekiyor.

Beyler bu ayakkabıyı nereden bulabilirim bilen var mı?
EB4fKKtW4AAUxuk.webp

———————-Muslera———————
Mariano—Luyindama-Donk—Linnes—
———————Nzonzi———————-
————-Seri————Atalay—————
-Feghouli——————————Babel—
————————Falcao——————-

Üstüne basa basa söylüyorum Falcao sali günü gelirse Bu kadroyla çikmaliyiz netttt
Şu kadroda Atalay birden bire 20 milyonluk oyuncu olur ama bu istenmiyor sanırım. Brlki sözleşme olayları nedeniyle oynatılmıyordur, seneye bedavaya gider heralde.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En azından biri şu an değişmeli Belhanda yerindede banegayı getiririz olur biter ama monchi veririm banegayı orası muamma bu arada illa 10numara diyorsan teixeirayı 7 8 civarına kapatırız bence maaşı yüksek olur orası ayrı

Banega’ya gerek yok, 30+ oyuncu kotamızı çoktan doldurduk. Artık sadece genç oyuncu transfer etmeliyiz.

Teixeira uygundur.

falcao ya da nerde duracagını bilen, mantıklı koşular yapan , oyun içi kosntresi yüksek bir st gelsin sonra babel sevdaları başlar.
ki seri de öne tarafa yaklaşınca oluşucak pas kanallarından bahsetmiyorum.
nagadan bir beklentim yok, komiklikler şakalar flaanlar filanlar dışında

Dünyada futbol giderek seri ve hızlı oynanıyor. İddialı takımlar oyun sistemlerini ve haliyle oyuncu tercihlerini buna göre şekillendiriyor. Ama biz nedense tersine hareket ediyoruz. Kadroya bakınca hızlı oyuncu olarak bir tek Emre öne çıkıyor şu an. Beklerimiz dahil hızlı oyuncu (CL de boy ölçüşecek standartta) maalesef yok. Bence L.Tüzemen haklı bu sezon ki oyuncu tercihleri ileri yaş ve hızlı oyuncular değil. Geçen sezonki hızımızdan da uzağız dün görüldüğü üzere. Oysa daha dinamik, hızlı ve enerjik bir takım kurulmalıydı. İmparator değişim sürecek dedi eyvallah, ama gençliğe ve hızlı oyuna doğru bir değişim olmuyor gibi. İnsallah yanılırız...

Yahu bu nedir aspor da kaçgündür süperligde fenerbahçe rekorları yok fenerbahçe damgası ne oluyor len ne yapmış bunlar şampiyon mu oldular ?

akşamki maçtan sonra bir aksiyon bekliyorum falcao veya hocasından yoksa bunların alayına küfürü basıcam

Bonservisi elinde direkt oynatabileceğin adam geçebilen bir kanat varsa genç birisi onu alalım
Emre mor var.gecen kraldı ,şimdi rezil mi oldu emre ?jimy de adam geciyo gayet.babel de.sorun beklerde ve ondeki oyuncuların savunmaya yardim etmemesinde..ve jimy vb oyuncuların şu an ciddiyetsiz ve formsuz olmasında.

Emre mor gibi deli adam geçen biri var.fiorentina maçında kraldı şimdi bok muamelesi görüyo.yokmus gibi davranilyo.fegholiden söz etmiyorum bile.ben de istiyorum onyekuru yerine birini ki jordan ibe ile ilgiliymisiz.hoca 2.forveti kanatta da oynayabilen biri olarak aldırır.ama böyle şımarık yorumlarda bulunmayın.10 transfer daha yapamayız .devre arasına bekler artık.Şimdi falcao,yerli önlibero,stoper ve 2.forvet önemli.duruma göre sağbek alınabilir.zaman kalırsa...

Terim futbol olarak ne istiyor belli degil, çünkü sahada oyun planımız şu, bu yüzden bu futbolcular yerine şu futbolcular transfer edildi gibi bir şey söyleyemiyoruz.

Yani 2000 kadrosuna yakın bir oyun planı desek, Hagi yerine Belhanda olur mu?

Okan yerine Seri?

Emre yerine Nzonzi?

Hakan yerine Falcao?

Yok, alakasız profilde oyuncular.

O zaman ne? Bizim transfer stratejimiz ve oyun planımız nedir?

Fatih teriminde tercihlerinde çok sıkıntı var.Ömer,muğgat,,adem bunlar nedir yahu..
Belhanda gibi adamı teklif varken göndermemek nasıl bir mantıkdır.
Koskoca Fatih terim bu satışı nasıl gerçekleştirmez aklım almıyor.
Diageyi nasıl istersin arkadaş..
Bu selçuk ısrarı neden..

Fatih terim gibi türk futboluna ve Galatasaraya damga vurmuş efsane bu hataları yapıyorsa hem türk futbolunun yerinde sayması hem Galatasarayın bu borç batağında olması ve avrupada sürekli başarıyı sağlayamamamız çok normal.

Alp yapıdan doğal yetenek ozan, yusuf, abdulkadir vs harici oyuncu çıkması mümkün değil.Bu adamları oynatmak için teknik adam olmaya gerek yok. Adamları zaten oynatmak zorunda kalıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt