Yasin Akbal
Kırmızı Üye
- 30 Nisan 2013
- 1.064
- 282
- 903
2 bek ve bir lider stoper alınmadığı sürece ben şampiyonlar ligine umutla bakamıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bek transferi olmaz bu saatten sonra, elimizde sadece şener ve linnes var tempolu oynayabilen. Dua edelim bunlar form tutup iyi oynasınlar yoksa mariano ve nagatomo ile işimiz var.
sinirden duvarlari yumruklamak istiyorum. dün o neydi öyle ya
orada bile icim dün oldugu gibi acimadi. Resmen Accountum hacklenmis, hersey quick sell yapilip geri verilmis gibiydim..Kendimi 1.000.000 Coins ile Pack açan Musap gibi hissettim dün aksam
Sanirim topu ayaginda tutan rakip sahada oynayan pasa dayali bir oyun formatiTerim futbol olarak ne istiyor belli degil, çünkü sahada oyun planımız şu, bu yüzden bu futbolcular yerine şu futbolcular transfer edildi gibi bir şey söyleyemiyoruz.
Yani 2000 kadrosuna yakın bir oyun planı desek, Hagi yerine Belhanda olur mu?
Okan yerine Seri?
Emre yerine Nzonzi?
Hakan yerine Falcao?
Yok, alakasız profilde oyuncular.
O zaman ne? Bizim transfer stratejimiz ve oyun planımız nedir?
Sağ kanatta 3 tane net oynayabilecek adam varken solda sadece Babel var ? Bilmem farkında mısınız ama ne Jimmy ne Emre sol açıkta oynar. Sola ancak Belhanda’yı atabilirizEmre mor var.gecen kraldı ,şimdi rezil mi oldu emre ?jimy de adam geciyo gayet.babel de.sorun beklerde ve ondeki oyuncuların savunmaya yardim etmemesinde..ve jimy vb oyuncuların şu an ciddiyetsiz ve formsuz olmasında.
orada bile icim dün oldugu gibi acimadi. Resmen Accountum hacklenmis, hersey quick sell yapilip geri verilmis gibiydim..
Şimdi de Seri'ye falan takılmış. Sistem taktik çöp olunca...