Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 bek ve bir lider stoper alınmadığı sürece ben şampiyonlar ligine umutla bakamıyorum.

Bek transferi olmaz bu saatten sonra, elimizde sadece şener ve linnes var tempolu oynayabilen. Dua edelim bunlar form tutup iyi oynasınlar yoksa mariano ve nagatomo ile işimiz var.

Başıma bir sey gelmeyecekse,dunku mactan sonraki fikrim,Diagne ,gelirse Falcao yedegi olsun. Brlhanda satilio Banega alinsin.Hatta varsa talip 15 gibi rakama Marcao satilsin Kolarovu sol stopere biz alalim

Bek filan alamayız , Belhanda ile devam edicez.
Orta saha rotasyonumuz , Nzonzi - Seri -Belhanda.
Babel sol kanat oyuncumuz.
Bunları bir kafanıza sokun.
Falcao dışında ilk 11 oyuncu alma şansımız yok.
Yeter bence.

Bek transferi olmaz bu saatten sonra, elimizde sadece şener ve linnes var tempolu oynayabilen. Dua edelim bunlar form tutup iyi oynasınlar yoksa mariano ve nagatomo ile işimiz var.

dunki rezil performansdan sonra

Sener sagbek

Linnes solbek

daha iyi olacaktir en azindan tempolu bir bek hatti olur

Hizli kanat oyuncusu lazim driplong yapabilen orta saha lazim tecrubeli stoper lazim her seferinde yazmak lazim

Terim futbol olarak ne istiyor belli degil, çünkü sahada oyun planımız şu, bu yüzden bu futbolcular yerine şu futbolcular transfer edildi gibi bir şey söyleyemiyoruz.

Yani 2000 kadrosuna yakın bir oyun planı desek, Hagi yerine Belhanda olur mu?

Okan yerine Seri?

Emre yerine Nzonzi?

Hakan yerine Falcao?

Yok, alakasız profilde oyuncular.

O zaman ne? Bizim transfer stratejimiz ve oyun planımız nedir?
Sanirim topu ayaginda tutan rakip sahada oynayan pasa dayali bir oyun formati

Emre mor var.gecen kraldı ,şimdi rezil mi oldu emre ?jimy de adam geciyo gayet.babel de.sorun beklerde ve ondeki oyuncuların savunmaya yardim etmemesinde..ve jimy vb oyuncuların şu an ciddiyetsiz ve formsuz olmasında.
Sağ kanatta 3 tane net oynayabilecek adam varken solda sadece Babel var ? Bilmem farkında mısınız ama ne Jimmy ne Emre sol açıkta oynar. Sola ancak Belhanda’yı atabiliriz

muslera
luyindama
marcao
ozornwafor
nagatomo
mariano
linnes
donk
belhanda
seri
nzonzi
feghouli
babel
diagne
mitroglou

15 yabancı var. nzonzi'ye henüz linsas çıkartmadık galiba. kimseyi elden çıkaramamak çok kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt