Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taktik, teknik, iyi-kötü sonuçlar bi yana da yerde çok yatmayan bir Eboue ve Keita gibi bir kanat oluşturmak ne kadar zor olabilir? Hep bi yerleri eksik bu takımın da şöyle yardıran bir kanat ikilisi görememek üzüyor beni dostlar.

selamın aleykum buyuk gs nin amigdala sevdalıları
falcao,?

Mancini ile kıyaslamamın nedeni senin bir zamanlar onu savunmuş olman

Hocanın taktiksel olarak yeterli olmadığını düşünüyorsan o vakitler de neden aynı eleştirileri Mancini'ye yapmadın peki ?

İyi top oynadığımızı iddia etmiyorum ama kulübün en büyük efsanelerinden biri biraz olsun krediyi hak ediyor

Maç kaybettik,şampiyonluğu değil kaldı ki şampiyonluğu verse bile arkasından durulacak bir çok başarısı var hocanın.Hadi diyelim hoca gitti yerine gelecek hoca nasıl bir ortamda mücadele edecek az çok belli değil mi ?

Bu ortamda başarılı olmak kolay bir iş değil.Abartmıyorum o saydığın isimler gelsin burada hocalık yapsın bir seneyi geçmeden kovalım denir

Bir yanda 5 yabancı ile sahaya çıkmak zorunda kalan Mancini diğer tarafta neyse... Juventus Real Madrid maçlarında gördük gerçek Mancini'yi.

hepinizi oynadığı 5-4-1 ile gönüllerde taht kuran, yenilmez armada brighton&hove albion maçına davet ediyorum

1200px-Brighton_%26_Hove_Albion_logo.svg.png

Bir yanda 5 yabancı ile sahaya çıkmak zorunda kalan Mancini diğer tarafta neyse... Juventus Real Madrid maçlarında gördük gerçek Mancini'yi.

Aynen

Telles varken Sabriyi sol beke atmak ? Çünkü taktiksel deha bunu gerektirir

Umutu sağ kanatta oynatmak ? Aynısı Hamza yapınca ne evlatçılığı kalmıştı ne hocalığı :asd:

Takıma gol lazımken Drogba-Ceyhun değişikliği yapmak yine taktiksel deha gerektiriyor değil mi :asd:

Hala o adamı savunuyorsun ama hocayı taktik üzerinden eleştiriyorsun ilginç

Aynen

Umutu sağ kanatta oynatmak ? Aynısı Hamza yapınca ne evlatçılığı kalmıştı ne hocalığı :asd:

Takıma gol lazımken Drogba-Ceyhun değişikliği yapmak yine taktiksel deha gerektiriyor değil mi :asd:

aydin su terim biatciliktan nezaman vazgececeksin

Aynen

Aynen

Peki sence yabancı birinin yaptığı hatayla ömrünü kulübe vermiş birinin yaptığı hata aynı kefeye mi koyulur?

Biri Premier Lig gibi bir ligde şampiyon oldu diğeri gitse bu taktik dehasıyla küme düşer. Selçuk'ları sürer çayıra.

aydin su terim biatciliktan nezaman vazgececeksin

Biatçılık değil destek bunun adı

Sürdürelebilir bir yapı istiyorsan her sene bir hoca değiştirerek bir başarı elde edemezsin.Takım top oynamıyor diyorsun hocadan sonra gelenler ne yaptı ? Tudor'un o seri yaptığı maçlarda bile futbolumuz beğenilmiyordu

Hiç bir şeyden memnun olmayan kesimi mutlu etmek imkansız

Biatçı diyorsan bana,Terim öncesi Tudor'u savunuyordum kendimce nedenlerim var sende olduğu gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt