Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hepsinden önemlisi ve yıllardır başarımızın sırrı hızlı kanat oyuncularıydı.

Onyekuru bizim bu sene ilk almamız gereken oyuncuydu..

Emre Mor hariç alıp gidebilecek bir tane oyuncumuz yok..

Peki sence yabancı birinin yaptığı hatayla ömrünü kulübe vermiş birinin yaptığı hata aynı kefeye mi koyulur?

Biri Premier Lig gibi bir ligde şampiyon oldu diğeri gitse bu taktik dehasıyla küme düşer. Selçuk'ları sürer çayıra.

Mancini o kadroyu kurarken ne kadar para harcadı peki ?

Bizde oynarken ne kadar para harcadı ?

Sanırsın elinde imkanlar yoktu.EPL de şov yapan zihniyetin burada rakibi olmaması gerekiyordu bu mantıkla ?

Nzonzi'nin onaylı hesabı fake mi, değil mi hala muamma. Milli takımdan bazı arkadaşlarına baktım takip etmiyor o hesabı. Bizim resmi hesapta takip etmiyor.

5-6 yabanci siniri varken hocalik yapan hocalari simdiki 12 yabanci kadrona alma hakki olan hocalari elestirmek biraz haksizlik olur.

Ama Mancini zaten tek en iyi kadrosu oldugu an is yapmiyormuydu? Cityde de iyi para harcadiktan sonra sampiyon oldu. Interde zaten Juventus düsmesiyle basarili olmaya basladi.

Ben onu simdiki yabanci siniriyla bile istemem. Bize hocadan sonra, kendi sistemini/sistemlerini degisik takimlarla(hepde cok güclü favoride olmayan) oynatmayi beceren biri gelmeli.

Bir hocanin büyük ismi var diye getirirmemeli.

Mancini o kadroyu kurarken ne kadar para harcadı peki ?

Bizde oynarken ne kadar para harcadı ?

Sanırsın elinde imkanlar yoktu.EPL de şov yapan zihniyetin burada rakibi olmaması gerekiyordu bu mantıkla ?

Emin ol kulüp geliri Amrabat'a verilen bonservis farkından daha fazladır.

6+0+4'e adapte olamadı kusura bakma.

Beni o video bitirdi. O gülüşündeki samimiyet Bu adam yatmaya gelmez bize Eğer taraftarlarla bütünleşirse olağanüstü bir performans sergiler Hafta içi açıklanacak diyorlar zaten ve bence bu instagram gönderileri pr için adamın aklı maçtan 4 saat önce bizde.
Anasını satayım adam good luck dedi diye iç karatıyorsunuz Yemin ediyorum delilerle ruh hastalarıyla dolu forum.

CA6EFE0B-75E4-4FD4-A4ED-5ECBAD36F1F8.webp

Bemih Baya

Emin ol kulüp geliri Amrabat'a verilen bonservis farkından daha fazladır.

6+0+4'e adapte olamadı kusura bakma.

Hocanın kazandırdığı paralar daha mı az oluyor ? :D

Mancinin o devre arası transfer dönemini unutmuşsun herhalde

O kadar adam aldırdı bir tek Telles tuttu onu da zaten neredeyse aldığımız fiyata anca satabilmiştik

Hocanın kazandırdığı paralar daha mı az oluyor ? :D

Mancinin o devre arası transfer dönemini unutmuşsun herhalde

O kadar adam aldırdı bir tek Telles tuttu onu da zaten neredeyse aldığımız fiyata anca satabilmiştik

Yaver cevap ver hemen @Hamza Hamzoğlu

marcaoya bak hala instada karı kız fotosu begeniyor acayip şımarmış bunun yerine gökay oynasa keşke

Arkadaşlar kızmayın ama Emre Mordan gercekten ne bekliyorsunuz anlamadım.Gördügüm en sorumsuz futbolcu.Top rakipteyken adam önünden geciyor emrenin umrunda degil.Sadece çalım atıyor sonuç yok.Soso acilen dönmeli yoksa durum vahim.Ayrıca Falcaoyla ugrasırken arka taraf patates olmus kimsenin umrumda degil

Nzonzi'nin onaylı hesabı fake mi, değil mi hala muamma. Milli takımdan bazı arkadaşlarına baktım takip etmiyor o hesabı. Bizim resmi hesapta takip etmiyor.

facebook'ta mavi tikli hesabında instagram'a link verilmiş.

ama insta profili bize gelene kadar mavi tikli değildi.

fakat mavi tik geldikten sonra kardeşi ya da bir akrabası bu hesap steven'a ait değil dedi. garip işler. :danyal:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt