Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Marco silva aptalı 10 hafta sonra kovulur
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
marcel brandsi daha önce kovarlar bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marco silva aptalı 10 hafta sonra kovulur
Dün yazmıştım tekrar yazayım.Kanat stilinin değişmesinin sebebi deplasman fobisidir bence.Hızlı kanatlar açık alana ihtiyaç duyuyordu ve süper ligde deplasmanda açık alan bulmak imkansız.İçerde bir şekilde maçı çözüyosun zaten ama deplasmanda rakipler komple kapanıyor ve hızlı kanatların yapacağı bir şey kalmıyor.Fatih hoca bu sorunu çözmek için daha pasör daha dar alan oyuncularını transfer etti.
İnşallah bu arada gavat hakem penaltı'yı yedi. Bizim iy1.5 üst güme gitti Allah belasını versin.Marco silva aptalı 10 hafta sonra kovulur
Trabzon net aday.Fenerden bir yol olmaz
Belhanda!?Fatih hoca da dediğini yapabilir Emre
Zamanında küçük hakanı, Ergün’ü suatı bile kesmişti.Oynamayanı affetmez.
Onu kesemiyor Çünki alternatifi YokBelhanda!?
Kapalı rakiplere karşı neredeyse 2 senedir tipik hızlı kanatlarla oynadık ve özellikle bu dönemde başladı bizim fobi.Açık takımlara karşı deplasmanda da çok iş yaparsın o kanatlarla ama ligde hep kayıptık.Mesela bizim geçen seneki en iyi deplasman oyunumuz Porto deplasmanıydı.Çünkü adamlar açık oynadılar ve bizim kanatlar bu yüzden iş yaptılar o maçta.Sinanın kaçırdığı golü hatırlarsın 30 40m top sürdü.Bu kadar geniş alanları ligde asla bulamazsın.fakat kapalı bir savunmanın üzerine de dripling ile gidip adam eksiltme ihtiyacı duymayacak mıyız ?
mesela dün akşam jimmy ve babel'in bire bir kaldıkları anlar oldu. sonuç hepsinde olumsuz oldu. keza karşı atağa çıkma şansları da oldu ama topsuz koşu gelmeyince sonuçsuz kaldı bu girişimler.
pas oyunu oynamak demek atletizmi tamamen elden bırakmak anlamına gelmemeli.
Akbaba var iken de kesmedi. Herkesi Keser onu kesmezOnu kesemiyor Çünki alternatifi Yok
Emre akbaba olsa keserdi
kaan ayhanı alın
dün maçtan önce de yazdım bu stoperlerin rahat bırakılmaması lazım
ertuğrul ile ahmet çalık ile olacak iş değil bunlar
adam korkacak formayı vermekten
marcaoyu 2 hafta keselim görelim neler oluyor
yine maçtan günler önce yazdım ilk maçta marcaoyu kesip ozonu koysak en azından mesajı alırdı kendisi
Akbaba oynarken bi halt yapamadığı için kesmediAkbaba var iken de kesmedi. Herkesi Keser onu kesmez
Neyi sacmalama. Sanki Denizli golgede oynadi. Tutturmussunuz sicak hava, nemYahu sacmalama![]()
Diagne satılırsa ileriye hızlı yabancı bir oyuncu alınacak ama işte bir türlü beceremedik satmayı. Diagne giderse son 1 hafta çok hareketli geçer en az 3 adam alırız diye düşünüyorum
Akbaba yi alan da kendisi? 4-5 mi baymadik mi ona?Akbaba oynarken bi halt yapamadığı için kesmedi
İyi bi akbaba olsa keserdi aslında
Kadromuz 96-2000 kadar iyi değil o çok alternatifliydi
Haginin yedeği sergen
Lükse bak..
Bence gidecek renktaş umarım tez zamanda gider de gereken hamleleri bir an önce yaparız Mehmet Özcan bizi bekliyor adam yoksa gidecek yani çok teklif var. Falcao işi malum bekliyoruz. Kostas yerine de hızlı genç bi forvet alacaz gibi şu adamdan kurtulalım son 1 haftadan umudum varKaldı o artık kim alacak bu saatten sonra.Yalnız kimi satacaz çok merak ediyorum
Kapalı rakiplere karşı neredeyse 2 senedir tipik hızlı kanatlarla oynadık ve özellikle bu dönemde başladı bizim fobi.Açık takımlara karşı deplasmanda da çok iş yaparsın o kanatlarla ama ligde hep kayıptık.Mesela bizim geçen seneki en iyi deplasman oyunumuz Porto deplasmanıydı.Çünkü adamlar açık oynadılar ve bizim kanatlar bu yüzden iş yaptılar o maçta.Sinanın kaçırdığı golü hatırlarsın 30 40m top sürdü.Bu kadar geniş alanları ligde asla bulamazsın.