Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben mi yanlis hatirliyrum. Moskova macinda Akbaba varken ilk cikardigi isim Belhanda idi

buna bir itirazım yok. doğru genel pas kalitemizin düşük olmasının ceremesini çok çektik dış sahada.

fakat bütün takımı hızdan yoksun bırakmak da doğru gelmiyor bana.

aynı anda hem hızlı hem de pasör oyuncular alacak paraya sahip olmadığımız için iki stili harmanlayarak kurmalıydık takımımızı. burada hata yaptığımızı düşünüyorum. evet pas kimliği olan bir takımız ama hareket kabiliyetimiz neredeyse kalmadı. dolayısıyla iyi pas yapma becerimiz olsa bile etkili bir oyun ortaya çıkması olacak gibi.
Takım çok yavaş.Bu yavaşlığı ancak oyun hızıyla giderebilirsin eldeki oyuncularla.Seri paslarla eskisinden daha hızlı takım bile olabiliriz.Çünkü daha pasör bir orta saha ve takım içi paslaşmaya çok rahatlıkla katılabilecek tekniğe sahip forvet(falcao) ve kanatlara sahibiz.Oyun mantalitesi tamamen değişti.Topla beraber hareket eden takım gitti yerine topu hareket ettirecek takım geldi.3-4 haftada bu taktik anca oturur.Bu süreçte ne kadar az puan kaybedersek o kadar iyi.

Bir hayalim var. Emre Mor 10 Numara. Ama onyekuru gibi kanat oyuncumuz olmali

Aslında 4-4-1-1 oynayacaktınserbest topçu emere mor forvetin falcao olacak. Belhandayı da kanata atacaksın nice dönemindeki gibi. Oyun merkezde sıkıştımı kanattan oyun kuralım diye orta sahan seri nzonzi diğer tarafa da feghouli yada babel olacak çok iyi bir şey olur. Ama emrenin o oyunu oynamayı öğrenmesi gerek

Zeka seviyesi yüksek bir ortasaha takıma katılsa takımın tüm performansı değişir.Tekmeye kafa atan oyuncu değil kafasını çalıştıran adama ihtiyaç var takımda zeka seviyesi şuan düşük.

Bune abi Lukaku 104 kilo iyi itelemişler.

1566055270496.png

Yine de seri nzonzi ikilisi oldukça umut vari. Yani ben bu ikiliyi sevilla da atıyorum porto da milan da falan görsem epey iyi derim.

Dünkü rezalet oyuna rağmen Falcao geldiği zaman, kötü oynadığımız maçlarda yakaladığımız o 1-2 pozisyonu gole çevirip günü çok kurtaracak gibi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt