GSCimbom
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti (ARŞİV 25) Sayfa 223

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,9K
Okunma
436K
Sayfa
223/494
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünden beri hocayı tercihleri sebebiyle elestiyoruz fakat ben biraz Fatih hocayı taniyorsam eminim biz gibi düşünmüyordum : ) hatta hocaya sorsak lescuk ve Faslı deve çobanı çok iyi top oynamışlardır der eminim.

Klas oyuncu fakat benim hayalini kurduğum takım da oynayamaz net. Bize durup top alan oyuncudan ziyade topa gidip oyun kuran oyunculara ihtiyacımız var.

neredeyse bütün takımı durup top bekleyen oyunculardan kurduk. büyük planlama hatası.

bakalım yeni transferler 3-4 hafta bir arada oynayınca durum değişecek mi ama benim pek umudum yok.

Yani buradan ne çıkarmamız gerekiyor belhanda iyimi oynadı.

Videoyu yapan arkadaş iyi niyetli değil diyorum.Eğer iyi niyeti varsa dün takımın hepsi berbat oynadı hepsine video yapsın.Neyse uzatmak istemem ama bizim ana sorunumuz belhanda değil.Yarın öbürgün giderse daha iyi anlarız.Adamı günah keçisi yapmişlar gelen geçen vuruyor.Sevdiğim beğendigim bir oyuncu da değil aslında ama algı yapıyor bazıları.

10 numaradan beklentimiz top tutması, iyi pas dağıtmasi ve tek top oynayabilmesi ise Arda Belhanda’dan 10 kat iyi yapar bu işleri.

Ama gol atsın şutları mermi gibi olsun diyorsak bir de üstüne, Talisca falan almak lazım.

Belhanda atsan atılmaz, satsan satılmaz bir oyuncu. 8 milyon ve ustune talibi varsa neden gondermedik anlamis degilim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt