Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.298
- 72.893
- 5.188
Feghouli ortaya çekilip Emre mor kanada atılmalı tek çare buOrta sahada Seri-Nzonzi ileride Babel-Soso-Falcao bu orta saha ve hücum hattını bu işe yaramaz organize edecek ha?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feghouli ortaya çekilip Emre mor kanada atılmalı tek çare buOrta sahada Seri-Nzonzi ileride Babel-Soso-Falcao bu orta saha ve hücum hattını bu işe yaramaz organize edecek ha?
arap reyizin dünkü felaket performansından bukleler
Arkasında El Tigre yazarsa çok sevinirim rengosözümü güncelleyerek yineliyorum
belhanda ve diagne 10 milyon üzeri satılsın bir renktaşa forma alacağım demiştim , işte güncelleme
belhanda ve diagne herhangi bedellere satılsınlar transfer dönemi sonuna kadar her biri için birer renktaşıma birer forma alacağım
çok fazla birer kullandık ya neyse
evet, onun pas hatasıyla başlamış.
Bu videoyu yapan arkadaş umarım selcuk nagatomo mariano videosu da yapmıştır.Yok öyle algı yapıp adamı ortaya atmak.
Klas oyuncu fakat benim hayalini kurduğum takım da oynayamaz net. Bize durup top alan oyuncudan ziyade topa gidip oyun kuran oyunculara ihtiyacımız var.
Bu videoyu yapan arkadaş umarım selcuk nagatomo mariano videosu da yapmıştır.Yok öyle algı yapıp adamı ortaya atmak.
Yani buradan ne çıkarmamız gerekiyor belhanda iyimi oynadı.
bu gün Mario gotze topu kaptırdı ta kendi kale çizgisine kadar adamı kovaladı bu adam ne iş yapar terlemeyen forma haram lokmadirŞu laubalilliğe, top kayıplarına, yedirdiği kontralara, sorumsuzluğa bak arkadaş ya. Sinirim zıpladı yine. Bu boş herifin yönettiği bir takım olabilir mi?