Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sözümü güncelleyerek yineliyorum

belhanda ve diagne 10 milyon üzeri satılsın bir renktaşa forma alacağım demiştim , işte güncelleme

belhanda ve diagne herhangi bedellere satılsınlar transfer dönemi sonuna kadar her biri için birer renktaşıma birer forma alacağım

çok fazla birer kullandık ya neyse
Arkasında El Tigre yazarsa çok sevinirim rengo :D

Twitterda bazı belhanda haterlarının galatasaray umrunda değil.Gs yenmiş yenilmiş adam sadece belhandaya sallamak istiyor.

Bu videoyu yapan arkadaş umarım selcuk nagatomo mariano videosu da yapmıştır.Yok öyle algı yapıp adamı ortaya atmak.

o oyunculardan artık pek beklentisi olan kalmamıştır muhtemelen.

belhanda'nın iyi performanslarını da gördüğümüz için kendisinden beklenti daha yüksek. daha fazla tepki toplaması da normal bence.

Dünden beri hocayı tercihleri sebebiyle elestiyoruz fakat ben biraz Fatih hocayı taniyorsam eminim biz gibi düşünmüyordum : ) hatta hocaya sorsak lescuk ve Faslı deve çobanı çok iyi top oynamışlardır der eminim.

Kalinic adamın ham maddesidir ulan Pazartesi imzayı atacak deniliyor tamda yazdığım gibi.

Klas oyuncu fakat benim hayalini kurduğum takım da oynayamaz net. Bize durup top alan oyuncudan ziyade topa gidip oyun kuran oyunculara ihtiyacımız var.

neredeyse bütün takımı durup top bekleyen oyunculardan kurduk. büyük planlama hatası.

bakalım yeni transferler 3-4 hafta bir arada oynayınca durum değişecek mi ama benim pek umudum yok.

Bu adam hep böyle yanındaki kaliteli oyunculardan aldığı pasları bazen gol yapıyor o kadar.Sneijder gibi bir ara pası attığını geldiğinden beri 1 kere görmedim.Şut desen zaten yok.Defans yapıyormuş da modern 10 numaraymış.Bunu Savunanlar Boşa yaşıyorlar.

Yani buradan ne çıkarmamız gerekiyor belhanda iyimi oynadı.

Videoyu yapan arkadaş iyi niyetli değil diyorum.Eğer iyi niyeti varsa dün takımın hepsi berbat oynadı hepsine video yapsın.Neyse uzatmak istemem ama bizim ana sorunumuz belhanda değil.Yarın öbürgün giderse daha iyi anlarız.Adamı günah keçisi yapmişlar gelen geçen vuruyor.Sevdiğim beğendigim bir oyuncu da değil aslında ama algı yapıyor bazıları.

10 numaradan beklentimiz top tutması, iyi pas dağıtmasi ve tek top oynayabilmesi ise Arda Belhanda’dan 10 kat iyi yapar bu işleri.

Ama gol atsın şutları mermi gibi olsun diyorsak bir de üstüne, Talisca falan almak lazım.

Belhanda atsan atılmaz, satsan satılmaz bir oyuncu. 8 milyon ve ustune talibi varsa neden gondermedik anlamis degilim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt